-
Dzielenie loota
Cześć. Gram pierwszy raz postacią magiczną i w sumie pierwszy raz jestem na etapie gdy będę chodził z kimś na wspólne hunty.
Wiem, że po huncie Ek będzie pytał się mnie jakie miałem waste. I tutaj pojawia się moje pytanie. Co na to waste się składa ? Oczywiście poty, ale doliczyć do tego zużyte runy np. Avalanche, Sd i Energy bomby ? Czy tylko policzyć za poty? Gram pierwszy raz msem, stąd to pytanie. Zawsze grałem solo Paladynami.
Pozdrawiam.
-
Ogólnie liczysz ile straciłeś run i potów, liczysz ile to wyszło i dostajesz za to zwrot. Tak samo reszta ekipy. Palek mówi ile poszło amunicji i potów, zlicza wydane na to koszta i dostaje też zwrot. Jeżeli każdy dostanie za waste z hunta, wtedy dzielicie resztę na ilość osób w teamie i to tyle.
Ms i ed - zlicza runy i poty;
Palek - amunicje i poty;
ek - tylko poty w sumie xd
Chyba nic nie pominąłem
-
to zalezy ile ich uzyjesz, jesli sladowe ilosci to troche cebula wliczac, a jesli wieksze to ofc ze wlicza sie do waste ;d
-
wszystko co zużyłeś, poty, runy, ringi etc
oczywiście te co sam kupiłeś, jeśli EK coś Ci kupił i nosił to on wlicza to do swojego
chociaż teraz od kiedy są ultimate potiony to się chyba tak nie robi, nie wiem
-
wg mnie klasycznie
oplacic waste reszte po rowno
np waste ;
ek 100
ms 150
ed 200
rp 50
a loota macie 1kk no to
ek dostaje 100k, ms 150, ed 200, rp 50 = zostaje 500
500/4 = 125k profitu na glowe
-
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Dowiedziałem się wszystkiego o co mi chodziło :) Temat można zamknąć