Hej torgi chce sobie kupić jakiś fotel do kompa spędzam przy nim dużoo czasu :P Mój budżet to 300zł max jest w stanie ktoś coś fajnego polecić? ;P
Wersja do druku
Hej torgi chce sobie kupić jakiś fotel do kompa spędzam przy nim dużoo czasu :P Mój budżet to 300zł max jest w stanie ktoś coś fajnego polecić? ;P
W tej cenie to wszystko i to samo tak naprawdę - chińczyki. Lepiej dorzucić do Markusa z Ikei za 500 złotych i posłuży długo. Polecam, 8 godzin można spokojnie przesiedzieć bez bólu pleców czy tyłka.
W Jysku są mega promocje (albo były). Kilka dni temu kupiłem fotel w przecenie z 400 na 175.
Polecam Marksa mam 2 lata i 0 śladów użytkowania (zniszczenia) bo lekko pomarszczonej skory nie licze
Moim zdaniem żeby siedzieć prosto z łokciami opartymi na podłokietnikach, przy tych krzesłach co proponujecie raczej trzeba być średniego wzrostu, a jeżeli ktoś jest wysoki to już ma problem bo siedząc wyprostowanym łokcie wiszą w powietrzu. Sam kupiłem fotel w ikei za 250 (pewnie chińczyk) bez dobrego przymierzenia i teraz widzę, że podłokietniki są zbyt nisko o te 2cm. Widziałem na allegro takie z regulowaną ich wysokością i jak dla mnie to jest lepsza opcja
Imho za 300zł to można kupić sobie fotel do pokoju ale nie do kompa, chyba, ze nie spedzasz przy nim wiecej niz 1,5h dziennie