-
60EK+50ED gdzie na TH??
Tak jak w temacie
Gramy we dwóch i razem expimy(znaleźć 4 osobowy team graniczy z cudem, już nie mówiąc o ogarnięty teamie :) ), do tej pory na ancientach było dość przyjemnie ale niestety już powoli exp zaczyna być słaby.
Hero cave odpada bo same boty.
Myśleliśmy nad vamp cave obok dragow na edron ale podobno za niskie lvle i mozemy nie ogarnac, tak samo grimvale.
Nad vengoth tez myslelismy ale znalezc 4 osoby do questa graniczy z cudem na naszym severze.
Wszelkiego rodzaje dragi, wyrmy itp odpadaja bo za duzo zachodu z nimi a i tak bardziej placa sie biegac po troche slabszych mobach ktore mozna brac na klate i na momecie wybijac :)
Przede wszystkim zalezy nam na dobrym expie (waste moze byc ale nie jakieś z kosmosu)
Jeśli ktoś miałby coś do dodania to będziemy bardzo wdzięczni:P
Pozdrawiam
-
-
-
Wyrmy hellspawny duzo jest nowych miejsc tylko trzeba poszukac dobrze a mysle ze sie cos znajdzie
ze tak zapytam,na jakim sw gracie?
-
@ViBer
irmada
hele niestety ale odpadają zapomniałem wspomnieć w pierwszym poscie gdyż tam gildia rządząca expi sd chary :P
@evelay
dziś spaika przetestujemy na bank
jak ktoś ma coś jeszcze do dodania chętnie przeczytam i odpowiem na każde pytanie w miarę możliwości :P
-
Jak wyżej to na pewno spróbujcie helle/spike
Lion's Rock
Może corymy na port hope? Knight bierze ich kilka i ciupiecie.
Vampire cace czy grimvale możecie zawsze spróbować ale ostrożnie z fire wallami/f bombami
Może calassa quary ?
Yielothax powoli...
@Empty997 ;
Druga kwestia, to z hedlessami nie ma problemu jeśli się im nie wchodzi w paradę :D Sami gramy na irmadzie i przerabialiśmy to kilka razy :P
A nawet więcej, z nimi można się dogadać, jednak głównie z vice/liderami, reszta tam nie ma nic do powiedzenia :D
Może i hedlessi mają dominację na irmadzie ale jest też spokój, nie próbują ganiać za innymi gildiami etc. Neutrale spokojnie codziennie robią warzony, expią na każdym expie, kwestia czy jest wolne i czy akurat trafisz, że ktoś od hedlessów będzie chciał tam wejść :D
-
proponuję również pójść na The Hive. Ja osobiscie tam expiłem z moim druidem (80ek + 75 ed). Może za dużo potworów na początku nie bierz, aczkolwiek exp i tak powinien być potężny :)