Szukam sposobu na zablokowanie numeru telefonu tak aby nie mógł do mnie dzwonić ani sms wysyła i w odwrotna stronę też żeby to tak działało. Jest jakiś sposób na to. Telefon mam w sieci Orange. System Android.
Wersja do druku
Szukam sposobu na zablokowanie numeru telefonu tak aby nie mógł do mnie dzwonić ani sms wysyła i w odwrotna stronę też żeby to tak działało. Jest jakiś sposób na to. Telefon mam w sieci Orange. System Android.
Czytałem już to. Wiem ze powyżej androida 5 jest taka opcja w telefonie tylko tam gdzie chce zablokować nie ma aż tak wysokiej wersji i chciałem to zrobić bezinwazyjnie aby nie było nic widać.
Jak ktoś zna jakiś dobry sposób to chętnie skorzystam z aplikacji Google wiem że są :)
W linku masz podane 4 aplikacje. Nie wystarczy?Cytuj:
Android
Jak to bywa z tym systemem – co telefon to inne możliwości. Wiele Samsungów z Androidem ma tę opcję domyślnie dostępną i możemy z niej korzystać bez instalowania dodatkowych aplikacji. Jeśli nie mamy takiej funkcji w telefonie to zawsze możemy skorzystać z dodatkowych aplikacji, które znajdziemy w Google Play. Aplikacji tego typu w Google Play jest sporo. Kilka przykładów:
– Avast Tak. Dobrze myślicie to jest program antywirusowy, ale moim zdaniem bardzo „lekki”, nieobciążający systemu a i to, co nas interesuje najbardziej – posiada opcję filtrowania wiadomości SMS i połączeń.
– BlackList
– Calls Blacklist
– Czarna lista (blokowanie sms)