-
Iphone 4s a Ios 8.0
Witam otoz zakupilem sobie iphone'a 4s
telefon w 100% sprawny i jako wczesniejszy posiadacz owego modelu z przyzwyczajenia go wzialem i tutaj zaczynaja sie schody. Kolega przywrocil go do ustawien fabrycznych, co za tym idzie nie moge zrobic update na Iosa 8.0 tylko posiadam wersje 7.0 owego systemu. Wiekszosc appek, ktore chce sciagnac dzialaja powyzej 8.0.
I tutaj rodzi sie moje pytanie, w jaki sposob moge przeslac sobie na telefon appki na starsza wersje 7.0 ? Z tego co sie zorientowalem musialbym podlaczyc telefon do ipada lub maca i recznie sciagac aplikacje, ktore pozniej przenioslbym na swoj telefon , istnieje jakis inny w 100% dzialajacy sposob ? Bo poki co nie moge w pelni skonfigurowac telefonu.
Torgowi znawcy telefonow pomocy ! :(
-
Nie próbowałeś aktualizacji 4s do iosa 9? Z tego co widzę u siebie mam u siebie w tym samym modelu iosa 9.1, to rozwiązałoby Twój problem.
-
jak myslisz jezeli nie moge sciagnac 8.0 iosa to jak duze istnieje prawdopodobienstwo, iz sciagne 9.0 ? ^^
-
Dlaczego nie możesz? Mój brat ma 9.3.2
-
no normalnie wyskakuje mi, ze nie moge zainstalowac ani iosa 9.0 ani 8.0 jedyna wersja obslugiwalna appek to 7.0
moge w jakis normalny sposob tylko za pomoca telefonu sciagnac appki do wersji 7.0, a pozniej normalnie ich uzywac nie robiac update ? :/
also czy jedynym sposobem jest podlaczenie sie do innego sprzetu ze stajni "jabluszka" i sciaganie wszystkiego recznie ?
-
Ja podepnę Cie do tematu, i zapytam jak iphone 4s sprawuje sie na nowszych ios od 7? Wszystko ok, czy są jakieś lagi itp?