jesli na dwoch acc boce a jeden chce miec czysty do zwyklej gry to jest ryzyko bana czystego acc?
Wersja do druku
jesli na dwoch acc boce a jeden chce miec czysty do zwyklej gry to jest ryzyko bana czystego acc?
Tak
Te same ip
Zależy kto cię zbanuje, jeśli system to tam jakoś możesz się odwołać i masz jakąś szansę, ale jeśli typek(pracownik cipu) ogarnie,że bocisz i np. przelałeś kasę,dałeś item botowi to dostaniesz bana i nie masz co się odwoływać.
Bana za bota można dostać nawet bez używania bota (wykorzystująć lukę oprogramowania do detekcji).
Najlepiej byłoby nie grać na tym kompie z odpalonymi botami.
nie mam odpalonego bota w czasie gdy gram na normal acc. normal acc jest na nowym koncie na nowej poczcie i zupelnie na innym swiecie
Były już takie przypadki, ze na jednym kompie ktoś puszczał boty, a potem grał normalnie swoim mainem, gdzie konto nigdy bota nie widziało i konto poleciało wraz z bot charami.
Tak samo jak ktoś pisał wyżej, przelewasz z bot charów na maina pieniądze, przesyłasz paczki, etc to masz większe prawdopodobieństwo na delete maina.
zgadzam sie z kolegami powyzej ale mimo wszystko najwieksze prawdopodobienstwo wylapania bana jest przez zbieranie raportow, byly afery ze calymi gildiami biegali po respach i reportowali manualnych graczy a oni i tak banicja za botting
Co za kurwa glupota XD to, ze nie widzisz, ze ktos boci nie znaczy, ze nie boci. Ja potrafię napisać, ze na spawnie będę stamine i wiadomo, ze bot, ale jak ktos trenuje mlvl w domku na piętrze to skąd wiesz, ze jest czysty ? Bo kurwa napisal, ze nie boci ? A co ma kurwa napisać odbanujcie mnie, bocilem ? Nikogo za manuala nie usuna jezeli nie ma powiązań.
@topic jest szansa, ze usuną Ci maina czystego, ale to za HWID, nie za jebane parcele i transfery golda XD jakby to dzialalo dawno byl Se wysylal bakpaki ratan z corym botcharow do typow co mnie wkurwiaja i czekal na delety. A co do samego HWID jezeli Cie zlapia na tym(prawdopodobnie) to lecis calutki i czesc i czapka, jak dostaniesz delete za chujwego skrypta typu exani hur down na ropę place przez 7h to na jedno konto. Chujowy skrypt to tylko przykład.
nie chce zakladac nowego tematu wiec jeszcze jedno pytanie Cipsoft usuwa codziennie boty? ;)