Witam.
Druid z paccem, obecnie 20lvl, biegam na stealth ringu na golemach. Trochę słaby exp :/
Proszę o propozycje gdzie szybko expić. Mlvl 15.
Kasa na manasy nie grali roli.
Wersja do druku
Witam.
Druid z paccem, obecnie 20lvl, biegam na stealth ringu na golemach. Trochę słaby exp :/
Proszę o propozycje gdzie szybko expić. Mlvl 15.
Kasa na manasy nie grali roli.
do 30 mistrocj cyce moze byc na stealth ringach
na 2x juz mozesz ze stoneshowerow bic to troche szybciej bedzie
od 30 the spike z ava i stealth ringiem zeby unikac zombie
meriana lepsza od spike + robisz 3 taski
pozniej workery/oramond sd/watery/ancienty
Dziękuję ziomki. Dawno nie grałem, wiem co i jak na mistroc, ale nie wiem co to the spike. Na merianie co jest do bicia? Oramond?
Water elementale to od ktorego? Resp najlepszy na port hope?
Jak bedzie tera hur to dwarven ring i culty yala potem sd workery
Spike to resp w kazo do masowego bicia podobnie meriana
Gdzie bić workery / ancienty? Mam 45 mlvl z itemami, wystarczy?
Watery na ph lepszy stary spawn jak wolny, ancienty na mother lair na ankh, oramond mino bij tam gdzie wolne, a workery druidem nie polecam, chujowo, lepiej na peninsuli byś miał, ja od siebie polecam od 30 tomb na edron na północ od greenshore do 50 potem watery do 60 i potem vampire tomb edron piętro przed wampami, potem oranond z sd souleatery, lc, hero cave
Ja od 50 latałem ph watery z helmetem aż do 90 lvl'a potem poi dl'e z sd do 150 =D
Tylko że ja nie zbierałem loota oprócz wartościowych itemów jak fsy, towerki, rh, dsmy itp. a z waterów tylko ringi i manasy piłem od razu.
Watery z zieloną dawało radę robić po 700k/h a PoI przy 115 lvl'u nawet 1,7kk/h z sd
Załącznik 355657
150ED, sd + najlepszy rod, autotarget bez zbierania loota, albo jestem lamus albo Pan te 1.4kk/h to robil na aurorze w czasach x2 badz na double weekendzie :)