-
Gry przez neta
elo, ostatnio mam troche czasu i w sumie nie mam w co grać, ogółem singleplayer odpada bo nudzi mnie granie solo
Na ta chwile gierki przez neta jakie mam no to Tibia/LoL/HS lecz powoli mnie nudza :) Moze macie cos polecic, kazdy gatunek w sumie mi odpowiada gra nie musi byc koniecznie darmowa moge zaplacic za nia jednorazowo lecz cena nie moze byc z kosmosu.
-
moze cs go?
na allegro idzie kupic konto za 27zl~ chyba ze wolisz wydac na steamie jakos 14e xd
-
@Palldino
Przyszlo mi to do glowy, lecz powiem szczerze ze zazwyczaj jak zaczynalem grac w strzelanki to raz dwa mi sie nudzily :) a szkoda kasy zeby pograc 2 dni
-
może WoW? Gram na prywatnym serwie, Dalaran, nie trzeba nic płacić, popularność serwer nie jest najgorsza. W dziale jest temat, ale z torgów już mało kto gra, właściwie chyba tyko ja aktywnie. Przeczytaj temat, może Ci podpasuje i zacznę z Tobą grać od początku jak tylko bede mógł ;)
-
privy nie dla mnie a global odpada
-
Zdecydowanie battlerite. Za 30 złoty można dostać konto na allegro. Gra się nie nudzi , niedawno wyszła i jest mega :D polecam
-
@gary44
ogladalem ta gierke na streamie no tak mowiac glupi moze nie wyglada lecz takie o zadnych itemow ani nic mordo bicie 2v2/3v3 ciagle to samo mapy tylko inne no i postacie. Ogolnie chyba gra jest w trakcie bety a tak to ma byc za darmo wiec wole poczekac