Witam
Czytasz na własną odpowiedzialność
Wersja do druku
Witam
Czytasz na własną odpowiedzialność
Wiem, że to czepianie się formy, ale forum jest polskie, polski jest też serwer, a post po angielsku. Czy to taki problem przetłumaczyć?
// ok, widzę, że to się zmienia. Duży plus, że reagujecie :D
serwer zdeda po kilku dniach jak każdy "streamerski" serwer pzdr
wiadomo co wiadomo gdzie za teksty typu "100% real X"
Wbiłbym, ale boje się ze jak kogoś zabije pod depo w Venore to okaże sie ze to kumpel znanego streamera i leci banik za stream snipe
ostatnie eloth z tego co pamiętam trwał 3 dni z w miarę normalną liczbą graczy ten myślę że do 2 tygodni dociągnie
mimo wszystko wbije zabić kastiego i usłyszeć jego płacz jak pada po raz 20 :P
Myślicie że jak zmienicie nazwę z Eloth na Kasteria to gracze skoczą by pograć :v?
to widac ze myslenie nie jest wasza mocno strona, co widac z edycji na edycje, bazujecie na pliakch Loosika sami moglibyscie gowno zrobic takie sa fakty, a wiem co mowie gralem w topce na prawie kazdej wasze edycji i swoje widzialem, poprostu debilizm na najwyzszym poziomie, wbije ujebac kastiego wylapie bana i wychodze wiecej czasu wam nie poswiece.
Dwa False positive w kliencie wykryte, mój antywirus pewny że trojan, można jakieś wyjaśnienia?
zgniłem bo sirendor w ostatnich tygodniach prowadził agresywną kampanie pt. MEDIVIA GUWNO JEBANE MAM FARME 50 BOTÓW A MUJ KOLEGA Z TSA MA 100 MC NA RAZ PS TO PRAWDA JEBAĆ TEN SERVER PS NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z JAKIMŚ ELOTHEM CZY KASTERIĄ a teraz temacik zakłada xD
jebać was oby wbiło 5 osób, zajebało jajogłowca który się popłacze i zbanuje wszystkich
to że Sirendor jest lizodupem Elotha to chyba każdy już zdążył zauważyć :P