Proste pytanie, jaka jest najlepsza burgerownia w Warszawie?
Wersja do druku
Proste pytanie, jaka jest najlepsza burgerownia w Warszawie?
krowa rzywa
chyba już był taki temat jak nie dwa ale wiadomo, że barn burger, a krowa rzywa smrud, już chyba chwast food lepszy ale też smrud jak dla mnie
Kiedyś w Barnie bardziej mi smakowało. Ostatnio jadłem na jakimś nocnym markecie Hamburgera z Karaibów. Nie wiem, czy byłem wypity, czy jakoś bardzo głodny, ale bardziej mi smakował niż barnowskie(ulubiona burgerownia). Przede wszystkim bułka tysiąc razy lepsza niż te sztuczne kondony z barna. Nie wiem jak w stacjonarce, ale na markecie nie dawali frytek, sałatki itd. tak jak w barnie.
<pancetta zajebisty>
http://www.hamburgerzkaraibow.pl/
Bydło Powidło na Kolejowej, nie ma opcji że jest coś lepszego.
Fire Burger na Pradze jest wporzo. Jest bardzo świeży i nie tak zamulający jak Barn.
Beef n Roll to nie jest przy Nowym Świecie? Jeśli o to chodzi to git, fajne frytki i jakieś lepsze piwa chyba na miejscu są ale moim i nie tylko moim zdaniem Barn lepszy.
No przy foksalu to nowy świat, oczywiście :p
No jak ten barnburger to najlepsza burgerownia w wawie to...
mięso - faktycznie dobre, zarówno smak jak i stopień wysmażenia były okey. Bułka to tragedia, myślałem, że taka burgerownia wypieka swoje własne bułki albo chociaż kupują jakieś zjadliwe, lepszą bułkę w burger kingu dostanę. Sos bbq to w ogóle żenada, obok sosu bbq to on chyba nawet nie stał, smakuje jak ten biedronkowy.
Przykro :( Coś się zmieniło może? Ja tam dawno się nie stołowałem.
Ja byłem dzisiaj, polecam ten nowy burger Jones. Wcale nie uważam, że bułka jest chujowa, może trochę za łatwo się rozpada.
no to wybacz, ale nie jadłeś dobrej bułki. najlepsza burgerownia w mieście nie może mieć kupowanych bułek, które wyglądają jak sztuczne, szanujmy się :D