Witam.
Kupiłem kijek do selfi, jednak nie działa z moją lumią, przycisk na kijku od robienia zdjęć działa jak podgłaśnianie dźwięku w trybie słuchawkowym. Sprawdzone na samsungu z androidem - wszystko działa bez problemu. Jak rozwiązać ten problem??
Wersja do druku
Witam.
Kupiłem kijek do selfi, jednak nie działa z moją lumią, przycisk na kijku od robienia zdjęć działa jak podgłaśnianie dźwięku w trybie słuchawkowym. Sprawdzone na samsungu z androidem - wszystko działa bez problemu. Jak rozwiązać ten problem??
Nijak. Jedyne co możesz zrobić to kupić selfie stick dedykowany dla lumii.
Są dwa rozwiązania:
1. przestać się zajmować robieniem pedalskich selfie na kiju
2. sprzedać lumie i kupić samsunga
Polecam pierwszą opcję
Nazwa selfie stick nie ogranicza jego zastosowania. Po prostu, gdy jeździmy z dziewczyną w różne miejsca i chcemy zrobić sobie zdjęcie nie musimy prosić innych ludzi o łaskę...
może by tak... ustaw timer i nie cykaj guziczkiem?
kijek do selfi xD
ciekawe co wam za 5 lat wcisna
kijek w dupe?
@montez22 ;
czekam na linka z chujem w reku
Juz są dostępne, takie właśnie kijki w dupe. Żółw, chcesz linka ? Możliwe ze dostaniesz jednego gratis za pisanie głupich postow. Możesz sobie ich wsadzić dowolna ilość, w zależności od upodobań.
uwaga, proszę wszystkich o ogarnięcie się, bo następnym razem użyje większego kalibru
@montez22 ; nie spodziewam się byś znalazł inne rozwiązania niż zmiana kijka i użycie timera, ale nie zamykam bo może ktoś coś wie
jednak jak będzie burdel to odstrzelę kogo trzeba i zamknę, bo widać jest to temat dość kontrowersyjny