Witam.
Oglądał już ktoś? Polecacie? W necie widzę różne recenzje i nie wiem czy warto się wybrać.
Wersja do druku
Witam.
Oglądał już ktoś? Polecacie? W necie widzę różne recenzje i nie wiem czy warto się wybrać.
Poszedłem z dziewczyną, kolega polecił mówił , że jest wyśmienity..
Dla mnie w ogólnym mniemaniu tragedia.
Film przedstawia animowany świat jedzenia, które żyje . W filmie pełno politycznych, religijnych nawiązań, wplątanych w wręcz żałosne sceny. Po pierwszych paru minutach miałem ochotę wyjść...
Jeśli już to poczekałbym na wersję do ściągnięcia.. Mi było szkoda nawet wydanych 12zł na jeden bilet. Zdecydowanie film nie do kina.
Najbardziej żałosny film ever
Aż tak źle? Po trailerze wydawał się zajebisty ;/.
film sony, wiadomo czego się można po ich filmach spodziewać, jak się komuś podobały poprzednie produkcje pod ich szyldem to to też wam spasuje.
Słaby, przekleństwa w dialogach są tak na siłe, że oglądanie przeróbek z ivoną na youtube w 2016 bardziej bawi. A nawiązań do polityki i religii nawet nie warto komentować.
słaby film i jedyna śmieszna scena zespoilerowana w trailerze ...
Ale macie kije w dupach xD
dla mnie film był mega śmieszny. Oczywiście poszedłem na to z nastawieniem, że nie będzie to humor górnych lotów, spodziewałem się czegoś pokroju TEDa i tak było. Hawking zmiażdżył wszystko :D
Film humorystyczne udany. Oczywiście bywały dretwe wręcz nudne momenty, ale jeśli o całość to warty zobaczenia pod kątem odreagowania tygodnia :)
Podsumowując miało być śmiesznie jest śmiesznie :) i nie ma tu miejsca na frazy warte przemyślenia.
A dla katoli i prawicowcow polecam komedie Smoleńsk która ma premierę 9.09.
Przeciez trailer zaspoilerowal wiekszosc smiesznych momentow i zupelnie nie oplaca sie isc na to do kina i wydac 20 zl na bilet.
w ogóle to w polsce leci z napisami czy dojebali jakiegoś lektora? bo znając ich to nawet dubbing jest możliwy xD
U mnie z napisami.
z napisami
z dubbingiem to moglaby byc niezla porazka :D:D