Chciałbym SAM pojechac na 3 dni gdzies w góry i w zupełnej samotnosci połazić po górach i pomyslec nad pewnymi sprawami i sie po prostu zresetować. Myslalem nad Bieszczadami, ktos cos poleca? Im mniej ludzi tym lepiej
Wersja do druku
Chciałbym SAM pojechac na 3 dni gdzies w góry i w zupełnej samotnosci połazić po górach i pomyslec nad pewnymi sprawami i sie po prostu zresetować. Myslalem nad Bieszczadami, ktos cos poleca? Im mniej ludzi tym lepiej
XD Kurwa ty byłeś aż tak zakochany? Imo takie coś chuja daje. Sezon się skończył, generalnie będzie trochę mniej ludzi
Zależy gdzie mieszkasz, ale np. W Karkonoszach ścieżka nad reglami, mało ludzi, widoki i cisza. W Tatrach orla perć, spora szansa żE wpadniesz, więc w sumie plus
Bieszczady.
szczyrk
Chodzenie solo po górach brzmi trochę niebezpiecznie, lepiej jakbyś wziął ze sobą chociaż jednego znajomego.
dobra skonczcie pierdolic, nie planuje se wspinaczki na mount everest :D
musza to byc gory?
ja jak mam takie stany to jade rowerem 70km za miasto nad jezioro i siadam miedzy drzewami (XD) , pare metrow od wody, w cieniu i jest zajebiscie ;d sprobuj moze gdzies bardziej lokalnie lol :v
ej wariaty bo wy chyba myslicie, ze ja chce na 3 dni z namiotem sie zaszyc w górach xD. Ja mialem na mysli kimanie w jakims motelu czy cos i wychodzenie na caly dzien w gory i wieczorem powrot xDDDD
o takie cos mi chodzi hahaha
e, to czego pizde trujesz, www.e-podroznik.pl, google najlepsze hotele w bieszczadach, stara niech Cie w konserwy wywianuje i fruń wrubelku
Jak planujesz jechać sam, to przygotuj sobie wcześniej trasę, opisz ją i zostaw w tym motelu i powiedz, zeby np. Powiadomili jakieś służby gdybys nie wrócił. Takie coś jest mega ważne i może uratować Ci życie nawet w najgłupszej sytuacji jak sobie np. gdzieś źle staniesz, zwichniesz nogę i nie będziesz w stanie wrócić.