Gdzie na takim lvlu mozna w miare solo podexpic i wychodzic z profitem? Mam mało wykonanch dostepow, obecnie na hero cave siedze z ava i troche sie nudzi, 73mlvl
Wersja do druku
Gdzie na takim lvlu mozna w miare solo podexpic i wychodzic z profitem? Mam mało wykonanch dostepow, obecnie na hero cave siedze z ava i troche sie nudzi, 73mlvl
soule, lizard city, glooth bandity ale to 300 pkt trzeba mieć, wrle z sd, hffy inq
soule racja, na city watpie ze zarobisz 150 edem, na banditach zarobilbys najwiecej, ale po 1sze musisz zrobic dostep, a to zajmie troszke, po 2gie to jest zajete 24/7 ( zalezy od serwera, no ale )
siedzialbym na tym hero cavie na Twoim miejscu jeszcze dlugo, bo bez eka to tak srednio profitowac magami, moze quary ale tam to exp bez szalu
soule/hero cave to co jest najlepsze wg. mnie poki co
demony lub asury z ekiem
glooth bandity exp i 100k/h profitu
Asury z ekiem - dobry exp/profit
LC - ciezko bedzie fajnie biegac na Twoim levelu, imo strata czasu i ryzyko spore
Hero - exp raczej zrobisz kolo 1kk/h bez premki z waste jak pewnie zauwazyles xd
Soule - zabocone wieczni
Gluty V i < - czesto sa wolne, na Twoim levelu lepiej bic leve, na dolnych mozesz sie wyjebac bo duzy pull jest'
Brimston Bugi & Lizardy - z 800k/h robisz z malym profitem lub na 0
HFF & Crystal Cave na INQ - kolo 800k/h z profitem tylko raczki sobie zbij do deep reda i ich pilnuj
Mozesz powoli mury z ekiem probowac, ale duzych profitow nie zrobicie ^^
Dzieki wielkie za pomoc ;)