J.w, w jakiej sieci? W playu chyba za 200zl/24msc abonament i telefon za złotówkę
Wersja do druku
J.w, w jakiej sieci? W playu chyba za 200zl/24msc abonament i telefon za złotówkę
Cena telefonu wraz z abonamentem wyniesie Ciebie 4800zł
Cena telefonu bez abonamentu w sklepach stacjonarnych ~ 2829,00zł z 64gb pamięci.
Moim zdaniem opłaca się bardziej kupić telefon nawet na raty i wziąć sobie telefon na kartę w jakiej kolwiek sieci. Teraz zazwyczaj płacisz max 30zł i masz no limited połączenia i smsy. Do tego gb internetu.
Jeśli jednak miałbym wziąć w sieci to brałbym w Playu.
Powie mi ktoś, co się ma w abonamencie 200 złotych jeśli za 50 w pleju ma się wszystko nieograniczone? Czy w tych wyższych jest jeszcze bardziej nieograniczone czy co?
Że mamy za Ciebie latać po stronach telekomów i sprawdzać obecne ceny?
Raty za telefon.
Dokładnie. Kupując telefon normalnie, bez pośrednictwa telekomu i biorąc prepaida za 30 PLN wychodzi się dużo lepiej. Nawet jak na raty w jakichś Media Marktach to pewnie 0% czy jakieś śmieszne 200 PLN w przeciągu 2 lat.
najlepiej cie wyjdzie jakby ci jakiś znajomy/rodzina na firme wzieli
i poczekaj az wyjdzie 7, to ceny jeszcze troche spadna
Najzwyczajniej w swiecie myslalem ze moze któryś z torgowiczow kupował i sie orientuje gdzie mozna najlepsze ceny wynegocjować
W playu jezeli wziac i po 2 latach wyjdzie 4800 zł, a wziac za gotówkę za 3000 zł + jakis abonament na dwa lata po 50zl to wyjdzie 4200 zł, ale mamy w pakiecie mniej internetu, a po 200 zł na miesiac sie tego nie odczuje niz od razu wydać 3k
Ostatnio chciałem na swoją firmę wziac iPhona, zrobiłem przelot po wszystkich sieciach i żadna nie miała nic ciekawego. Kupienie samego numeru + iPhone na wolnym rynku wyszło mnie sporo taniej. Najniższe ceny ma chyba t-mobile, bo ma jakaś umowę z Applem podpisana, ale i tak szału nie ma.
Kupiłem w sklepie stacjonarnym x-kom za 2999 zł, jak narazie jest git