cze,
przy prowadzeniu jednoosboowej DG co uważacie za lepsze, jakaś księgowa za 100 netto czy jakieś biuro internetowe?
macie doświadczenia z biurami rachunkowymi onlnie?
Wersja do druku
cze,
przy prowadzeniu jednoosboowej DG co uważacie za lepsze, jakaś księgowa za 100 netto czy jakieś biuro internetowe?
macie doświadczenia z biurami rachunkowymi onlnie?
Księgowa. Zawsze możesz podejść do niej i wyjaśnić coś. A te biura online łące kładą.
a nie chcesz sam tego ogarnąć? jak stówa nie boli to bierz księgową ale przy 1os dg raczej każdy powinien temat sam ogarnąć, kwestia czy warto poświęcić pewną, niedużą ilość swojego czasu w imię oszczędzonych 100zł
przy tak drobnej firmie dobrze by bylo samemu znac takie podstawy zeby po rozkreceniu interesu moc smialo przekazac robote innym i czaic chociaz co sie dzieje
@Zwytkly ;
Korzystam z inFaktu, i sobię mocno chwalę. Dałem swojej dedykowanej księgowej upoważnienia do reprezentowania mnie przed US, i mam sprawę z głowy. Wszelkie pisma / wezwania / wyjaśnienia sama ogarnia, ja tylko wystawiam fakturki i dodaje koszty (mają aplikację mobilną, robisz zdjęcie faktury czy czegokolwiek), i sami to ogarniają. Ogólnie, to mocno polecam jeśli cenisz sobie wygodę.
polecam księgową, jednak kontakt z drugim człowiekiem się przydaje
danke, chyba wybiore internetowe rozwiązanie skoro wystarcza skan lub fota