siema, pisze z pytaniem gdzie można efektywnie expić i(lub) zarabiać druidem, lvl 38, jest pacc, troszke pieniążków też, do tej pory biłem spike/dragi ale juz mnie to nudzi wieć moze jakies inne propozycje ;d
Wersja do druku
siema, pisze z pytaniem gdzie można efektywnie expić i(lub) zarabiać druidem, lvl 38, jest pacc, troszke pieniążków też, do tej pory biłem spike/dragi ale juz mnie to nudzi wieć moze jakies inne propozycje ;d
meriana
nie zapomnij wziac taskow
tarantule z taskiem, potem mutated raty
task gargulce + tarantule + stone golemy na merianie, świetna miejscówka możesz to wszystko 3 na raz robić lub task na małpy z ava jeżeli ape fury są drogie na Twoim serwerze a od 45 nowe hero na edron
jakąs mapke czy cokolwiek jak dojsć na te mobki na merianie ktoś podrzuci?
# jeszcze takie pytanie, czy taski na piraty na tym lvlu sa opłacalne?
peni -2 za tp
ancienty leć za pare lvli,profitando jest do tego lootbag z p armów i wychodzi spory plus+sztos exp
na którym lvl mogę próbować ancienty? tak żeby się nie wyjebać od razu po wejściu :D 45/50?
Na luzie od 33, jak sie boisz to lataj na fire wallach, rzucaj je po skosie od siebie i bedzie luz
tam hajs sie zgadza, rob loot bagi z plate armorow, zbieraj hajsiwo, perelki i creature items, nie ma opcji na waste + oczywiscie taski