Siemanko.
Chce zrobić swapa w swojej e46 i tutaj kieruje pytanie do was. Znacie jakichś fachowców, którzy rzetelnie podejmują się takich przedsięwzięć? Jestem z zachodniopomorskiego (kolobrzeg). Odległość myślę nie gra tu istotnej roli.
Pozdro
Wersja do druku
Siemanko.
Chce zrobić swapa w swojej e46 i tutaj kieruje pytanie do was. Znacie jakichś fachowców, którzy rzetelnie podejmują się takich przedsięwzięć? Jestem z zachodniopomorskiego (kolobrzeg). Odległość myślę nie gra tu istotnej roli.
Pozdro
jak odleglosc nie gra roli i chcesz do krakowa przyjechac to moge ci polecic jednego majstra od bmw, czlowieka dla ktorego to jest pasja i taki swap zrobi rzetelnie.
Napisze do mnie na PW dam Ci kontakt do ludków, gdzie ja robie swoje bmw i ogarniają temat zajebiście.
@edit
Od Kołobrzegu to jest z 50km
polecam takze odwiedzic jakies forum pasjonatow bmw gdzie na pewno znajda sie chetne osoby
A nie lepiej od razu kupić bmw z takim silnikiem jaki chcesz zamiast bawić się w swapy?
W zachodniopomorskim tylko Baumgart naso w Szczecinie Pawel pasjonat bmw sam posiada e39 m5 ,e34 m5 i jakis jebitny motor bmw,tam gdzie serwis nie ma pojecia co robic on rutynowo wjezdza i rozwiazuje problemy,terminy jak do dobrego kardiologa ale warto :)