Witam, jak najszybciej solo Edkiem dobić z 70pkt do 100pkt? Najlepiej jakbym przy taskowaniu wychodził na 0 lub +, zależy mi aby jak najszybciej te taski zrobić. Gdzie taskować i jakie taktyki?
Wersja do druku
Witam, jak najszybciej solo Edkiem dobić z 70pkt do 100pkt? Najlepiej jakbym przy taskowaniu wychodził na 0 lub +, zależy mi aby jak najszybciej te taski zrobić. Gdzie taskować i jakie taktyki?
na tym levelu to już szybko nie będzie, najprościej goroma ss/banuta, waste nie będzie, ja zazwyczaj profitowałem, taktyka taka, że walisz sd i uciekasz, dobrze mieć garlic necklace, goroma ss chyba wygodniejsze ale często zabocone z drugiej strony na banucie są jeszcze hydry, czyli robisz 3 taski na raz, tak czy inaczej zajmie Ci to sporo czasu bo 1 task ss+medusa to pewnie jakieś 4-5kk xp
Behemoty z ava, na ten level polecam forbidden no i def seta.
Jeśli chodzi o Behemothy to na 130 lvl owszem forbidden, lecz na wyższym lvlu jednak cyclopolis jest lepsze bo lepszy resp i wiecej miejsca na bieganie
Ja bym sie chyba poki co zajal robieniem lvl, i wzial sie za taski kolo 200. Wyzszy lv > wiecej bijesz > szybciej zrobisz taski.
Osobiście tak robię, na razie expie sobie hardkorowo. Chyba, że idę na Goromę, to robię i taski i exp przyzwoity
Ogólnie mogliby wprowadzić do Adamsa możliwość taskowania większej ilości rodzajów potworów.
Podepnę się pod temat ;> Gdzie najszybciej exp na 117 lvlu MSem, bez wzgledu na koszty?;)
oramond mino z sd albo jakieś frosty/dle
Powoli mozesz west oramond probowac, lepiej bez quar. Nie zapomnij o gill secie. Bez quar wiekszy exp krecisz z gfb.
@up gill set jest od 150
od 130 to soule/hffy/parne/dle
Ja polecam Behemothy na Forbidden Land. Stawiasz sobie energy wall i lejesz po 2-3 z avalanche + strong ice wave. Bezpieczny i profitowy sposób.