Cześć.
Potrzebuję założyć ok 30 nowych kont na gmailu ale po założeniu jednego, w następnym mam weryfikację numeru telefonu. Da się to jakoś obejść? Sposoby które znalazłem w google już nie działają. Ewentualnie, ile adresów założę na jeden numer?
Wersja do druku
Cześć.
Potrzebuję założyć ok 30 nowych kont na gmailu ale po założeniu jednego, w następnym mam weryfikację numeru telefonu. Da się to jakoś obejść? Sposoby które znalazłem w google już nie działają. Ewentualnie, ile adresów założę na jeden numer?
nie
mam nadzieje, że pomogłem
jeśli chcesz robić konta na gmailu pod bota to chyba nie przemyślałeś tego
możesz na jeden numer telefonu kilka kont mieć, ile dokładnie nie wiem, aktualnie mam 5.
also czemu akurat gmail? dużo szybciej się zakłada i zarządza takimi ilościami np na o2
Właśnie sęk w tym, że muszą to być konta google. Inne po prostu nie będą działać w moim projekcie. Zaraz skoczę do sklepu po starter i zobaczymy co z tego będzie.
przestań bocić w pokemonach pzdr
Ale co mają pokemony wspólnego do tego, że potrzebuję kont w innym celu? XDD Wróżbita maciej się znalazł ;D
Po 3 kontach; Tego numeru telefonu użyto do weryfikacji zbyt wiele razy.
Ktoś coś wie na ten temat i jest w stanie mi pomóc? XD
A co jak ktoś nie posiada telefonu?
Pierwsze konto możesz założyć bez weryfikacji, każde kolejne niestety już jej wymaga.
Coś mi się wydaje, że będzie kappa z mojego projektu i grube dolany pójdą się pierdolić ;/
@Tygrrysek ;
Zmiana adresu IP czy usunięcie cookies nic w tym wypadku nie daje.
Poproś se znajomków
https://github.com/Valve/fingerprint...inting-sources
Sprawdznie tylko po IP i ciastkach było dobre w 92'