Polećta jakis wiatrak do pokoju. Nie idzie wytrzymac w tych upałach. Tylko żeby nie był mega drogi ale by dawał rade tak do 100-130zł czy lepiej dopłacić? Coś sie kupi? Pokoik około 20m2 na poddaszu
Wersja do druku
Polećta jakis wiatrak do pokoju. Nie idzie wytrzymac w tych upałach. Tylko żeby nie był mega drogi ale by dawał rade tak do 100-130zł czy lepiej dopłacić? Coś sie kupi? Pokoik około 20m2 na poddaszu
Kupiłem ostatnio za 40 PLN na Allegro, co by nie przepłacać. Daje radę, ale ciężko było złożyć, bo jest chujowo zaprojektowany i cały plastik jest kiepską chińszczyzną. Sam wiatrak daje mocno radę i nagina aż miło.
Jak kupisz cokolwiek za 100 PLN w sklepie typu Media Markt to będzie dobrze.
Gdzies tak od 130-140 zl zaczynaja sie wentylatory kolumnowe. Paru znajomych ma i chwali sobie, podobno przebija zwykly wiatrak pod wzgledem efektywnosci.
http://www.castorama.pl/produkty/ins...-cm-bialy.html
mam o taki za 60zl i w zupelnosci wystarcza :)
Ja polecam pudełko jakieś plastikowe, robimy dwie dziury jedna z jednej strony na wlot powietrza druga z drugiej strony na wylot. Ładujemy do środka dużo kostek lodu i wystarczy nam mały wiatraczek taki jak od komputera. Będzie to chodziło powietrze, a nie tylko mieszało jak zwykły wiatrak.
Moge polecic cyrkulator, cos np takiego. Tylko koszt ok. 200zl.
a ten cyrkulator to czym sie rozni od wiatraka? Masz go? Powiedz cos wiecej o nim :)
ta i wymiana 5 razy w ciagu dnia tych kostek
Niczym. Po prostu jest duzy, masyny i ma wieksza moc. Wygodnie sie go stawie na ziemi i sobie wieje, a w pokoju panuje przyjemny wiaterek.
Minus to jest dosc glosny, ale z regulacja mocy na pewno znajdziesz tryb ktory jest znosny dla ucha i przyzwoicie wieje.
Generalnie z wiatrakami nie ma problemu, sa w kazdym markecie teraz, mozna kupic i przetestowac, jak nie pasuje to zwrocic ;d
kurwa kostki lodu w kartonie przy 40 stopniach na dworze, tygrysek nadal w formie