-
Jestem w dupie
Na telefonie miałem authenticator, wczoraj telefon zepsułem, spadł mi na podłogę uderzając krawędzią. Szybka zbita, dotyk nie działa. Żeby dezaktywować authenticator potrzebuje R-keya, który zgubiłem. Teraz najlepsze - nie mogę zamówić nowego, bo na 99% mam zły adres podany przy rejestracji konta (nie spodziewałem się, że będzie mi to potrzebne). Co zrobić w takiej sytuacji? Chciałem napisać temat na tibia.com, założyłem nowe konto ale nadal nie mam możliwości pisania tematów. Torgu, halp
-
-
A da się jakoś odpalić aplikacje z telefonu na kompie? Mama Windowsa i tu i tu.
@up
Dziena
-
Jak to android jakiś i nie działa tylko dotyk to kup przejściówkę usb-microusb i podłącz myszkę zwykłą komputerową ;)
EDIT:
Aaaa, windows, przeoczyłem! To może też przejdzie sposób z myszką, ale nie sprawdzałem na windows phonie
-
jak wartość konta duża to wymień szybke w serwisie?
-
jak to jakaś lumia np. 730 to naprawa pękniętej szybki wynosi ~400zł
-
Lumia 535. Szybka to pół biedy , dotyk mnie martwi. Chyba, że w tych telefonach to jest w jednym(?) nie znam się
-
Po co pisac temat na t.com? Jak juz to pisz do supportu
Inna sprawa, ze nic ci to nie da i cie zleją, ale próbować mozesz
-
podepnij myszkę na usb i jazda (przejściówka micro usb za 5 zł i myszka)
-
w lumiach wymienia sie caly panel z tego co kojarzę, ale myszka to lepsze wyjscie
-
Napisałem mail do supportu i tych z działu technicznego. Jedna odpowiedź była taka, że nic nie da się zrobić, a w drugiej prosili o podanie danych z rejestracji w celu porównania czy będą się zgadzały z tym co mam na koncie. Jutro kupię przejściówkę, zastanawiam się też czy nie kupić torxa i zobaczyć czy może przy upadku taśma się nie poluzowała. Jest taka możliwość?