witam posiedam mysz natec, genesis g55 i problem jest taki że grając w cs'a nie mogę używać klawisza do podwójnego strzału, na pulpicie otwieranie folderów działa. Jakieś pomysły?
Wersja do druku
witam posiedam mysz natec, genesis g55 i problem jest taki że grając w cs'a nie mogę używać klawisza do podwójnego strzału, na pulpicie otwieranie folderów działa. Jakieś pomysły?
może jest ustawiony na za szybki click i po prostu strzela ci raz ? czy w ogóle nie strzela?
ja np na myszce mam trójclicka to strzela mi 2 razy, bo środkowy jest za szybko na strzal po poprzednim strzale
nie ma żadnych sterowników ani nic do tej myszki
Po co Ci w cs podwójny strzał?
Zawsze sobie możesz za pomocą X mouse button control coś zbindować na double-click.
napisz sobie proste macro w AHK, potestuj minimalny delay ms miedzy kliknieciami i zbinduj. tez mysle ze klika za szybko bo te double click buttony dzialaja prawie ze od razu
To dołączę się do pytania. Od paru lat mam myszkę Tracera i mam taki trójklik właśnie. Trochę się zbugował na początku i jak go trzymam, to myszka klika mi około 20 razy na sekundę, tak długo jak będę trzymał. Niestety, myszka powoli zionie swoim duchem, a cięęężko mi będzie się żyło bez takiego ficzera w nowej. Ma ktoś podobną sytuację?