siemano mamy pewna grupe w ktore jest kilka osob przez to jest tam w chuuj wiadomosci a potrzebuje znalezc wiadomosc ktora zostala wyslana w kwietniu, wiem bo w udostepnianych zdjeciach jest data a te moge sprawdzic.
jakies rady?
Wersja do druku
siemano mamy pewna grupe w ktore jest kilka osob przez to jest tam w chuuj wiadomosci a potrzebuje znalezc wiadomosc ktora zostala wyslana w kwietniu, wiem bo w udostepnianych zdjeciach jest data a te moge sprawdzic.
jakies rady?
to szukasz zdjecia czy wiadomosci
zebatka > zobacz pelna konwersacje > udostepnione zdjecia
szukam wiadomosci ktora byla napisana zaraz po zdjeciu ktore bylo wyslane ( 22.04), szukanie tego recznie odpada bo czasem im odpierdalalo i spamowali naklejkami.
Wchodzisz na kompie na wersję mobilną (m.Facebook), wchodzisz w czytanie konwersacji i potem operujesz linkiem. Nie pamiętam dokładnie jak to jest, bo nie ma mnie na kompie, ale jeśli dajmy na to masz 20k wiadomości z konwersacji, a wersja mobilna na kompie wyświetla 20 to w linku będziesz miał na początku liczbę 1. Dwójka będzie oznaczała 20 następnych wiadomości i tak dalej, aż w naszym przykładowym przypadku, 1000 będzie oznaczał początek konwersacji. Tak o wiele szybciej jest znaleźć to co się chce. W twoim przypadku juz w ogóle, jeśli znasz dzień wysłania wiadomości
jak pamietasz co tam mniej wiecej bylo to wpisz te fraze w lupke
Przy dużej ilości wiadomości ta lupka chuja daje :v
messenger.com -> po prawo masz wszystkie zdjęcia udostępnione w danej konwersacji
@edit
sry, nie ogarnąłem.
Niee, lumpka normalnie działa nawet przy dużej liczbie wiadomości