Witam, chcę przenieść numer z plusa do jakiegoś innego operatora interesowałaby mnie sieć z dobrymi pakietami internetowymi ponieważ dużo używam internetu, oczywiście coś najkorzystniejszego pod względem rozmów i sms. Co polecacie jaką sieć?
Wersja do druku
Witam, chcę przenieść numer z plusa do jakiegoś innego operatora interesowałaby mnie sieć z dobrymi pakietami internetowymi ponieważ dużo używam internetu, oczywiście coś najkorzystniejszego pod względem rozmów i sms. Co polecacie jaką sieć?
zależy ile chcesz wydać i ile oczekujesz
ja za 19zł u wikingów wytrzymuję 2.5-3msc
za doładowanie za 19 dostajesz 19zł na konto, paczkę 2gb neta na 31 dni (jak dokupisz zanim się skończy czas to się kumuluje), nielimitowane smsy do wszystkich na 31 dni, nielimitowane połączenia do play i operatorów wirtualnych korzystających z infrastruktury play na 31 dni, reszta 19gr/min, 9gr sms
tak, dużo używam neta
ale nie, nie streamuję muzyki ani filmów
ogólnie popatrz sobie na wikingów, virgin i redbulla
W Virgin Mobile za 29zł masz pakiet nielimitowane rozmowy, smsy i 4,2gb internetu przez miesiąc, na przeglądanie stron/fb zupełnie wystarcza.
Play na kartę, 25zł - nielimitowane rozmowy i sms + 6gb internetu, dodatkowo play też ostatnio ma różne bonusy, za przeniesienie jest bodajże 100zł na konto specjalne