Witam,
chciałbym Was spytać czy jest jakaś możliwość aby oglądać mecze Euro16 na telefonie? Jeśli tak to w jaki sposób i ile mb pakietu może być pobrane za jeden mecz? Mam WP Lumie 720
Wersja do druku
Witam,
chciałbym Was spytać czy jest jakaś możliwość aby oglądać mecze Euro16 na telefonie? Jeśli tak to w jaki sposób i ile mb pakietu może być pobrane za jeden mecz? Mam WP Lumie 720
Sport.tvp.pl dziala na telefony - beda tam wszystkie mecze polakow.
No i sa tez streamy, ktore dzialaja na urzadzeniach mobilnych. Ilosc zuzytych danych jest zalezna od tego w jakiej jakosci ogladasz mecz. W jakiejs slabszej, 90 minut ogladania - wydaje mi sie ze cos ok. 300mb, moze wiecej.
weeb.tv - po wykupieniu premium, tylko najprawdopodobniej będziesz musiał ściągnąć inną przeglądarkę niż ta w telefonie ponieważ nie będzie Ci działać flashplayer ja używałem puffin ale to na telefonie z androidem.
na https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ są zawsze streamy z wyszczególnieniem czy nadają się na mobile.
pobierasz aplikacje tvp i jeśli nie wywalą serwery to ogladasz za free na tvpsport
ipla, weeb.tv, pure-cast wszystko można odpalić na telefonie spokojnie tylko dostęp sobie wykupić.
Wiecie może, czy na weebie/pure-cast bedą polsat sport 2 i polsat sport 3?
pewnie tak, zawsze polsatowskie ppv mają na weebie
Wie ktoś jak zrobić aby weeb działa na Windows phonie? Mam ten program kodi jednak nie wiem jak nim sie obsluzyc
Moglbys podać jakiś? Bo do tej pory żaden poradnik nie pokrywa mi sie z rzeczywistością