Zastanawiam się nad xboxem one
ew. ps4
Zależy na exclusivach.
Jakie są najlepsze?
i
jaka jest różnica między xone a ps4?
Wersja do druku
Zastanawiam się nad xboxem one
ew. ps4
Zależy na exclusivach.
Jakie są najlepsze?
i
jaka jest różnica między xone a ps4?
Exclusivy no to ps ma uncharteda
zalezy co wolisz, zaraz zacznie sie tu pewnie batalia fanow jednej i drugiej konsoli. Mam obydwie konsole i Forza na Xboxie rozpierdala wszystko inne z samochodow, za to Uncharted na ps4 jest jedna z lepszych gier w jakie grałem. Pad od Xboxa lezy mi lepiej w rekach niz ten od ps bo jest zwyczajnie wiekszy, obydwie konsole maja te same funkcje wiec wychodzi w sumie jedno i to samo z paroma exlusivami w jedna czy druga strone. Przejdz sie do sklepu, zobacz który pad Ci lezy lepiej w rekach, która konsola bardziej "pasuje" Ci do pokoju, wybierz które exlusivy wolisz i dokonaj zakupu :)
Powodzenia :)
Do tego tlou, Until Dawn, Bloodborne i patrzac w przyszlosc Horizon sie fajnie zapowiada. Z xone ludzie sie zachwycaja Halo (sam nigdy nie mialem xboxa to nie jestem zbyt obiektywny), popatrz sobie na gameplaye ktore gry ci bardziej podejda bo oprocz gier i pada to duzej roznicy nie ma
Ja bym wybrał PS4, bo mimo wszystko ma moim zdaniem lepsze exclusivy.
ja bym wziął ps2 + n3ds i nie zawracał sobie głowy tą generacją :p
oslo, pad xboksa jest beznadziejny, ale działa na PC i wiele nowych gier nie działa na direct input na PC
Bierz to co twoje ziomki mają.
rozwiń coś
bo używałem kiedyś pada od ps3 na kompie (którym i tak emulowałem pada od 360) i jak kupiłem prawdziwy od klocka to wydaje mi sie 50 razy bardziej wygodny
@topic
chciałem zwrócić uwagę na to że XBONE jest wstecznie kompatybilny z 360
ale w sumie to sie pod tym podpisuje bo current gen to jest takie troche gówno moim zdaniem a na PSP/n3DS odpalisz tyle emulatorów że nie wybrzydzając na grafikę można z tym jechać na bezludną wyspę
na dualshocku znacznie łatwiej użyć analoga gdy go potrzebujesz, niż na klockowym d-pada imo + klockowy jest taki wielki i spuchnięty jakiś
jej, więcej forzy!
i to chyba tyle
ta, nawet nie trzeba homebrew, bo na virtual console kupisz w cholerę gier nintendo I NIE TYLKO
Pady od Xboxa są najwygodniejsze na jakich kiedykolwiek grałem, potem jest ten od Gamecuba, trzeci Dualshock. Może masz malutkie rączki i jest za duży dla ciebie? :P Na początku też myślałem, że to lipa po graniu głównie na Dualshocku, ale umiejscowienie analogów jest naprawdę świetne, a d-pada to przecież się rzadko używa i tak