-
Tibia Speedhack 8.60
Witam otóż szukam w internecie jakiegoś działającego linku do Speedhacka 8.60 szukam już z jakieś 2 tygodnie i nie mogę. Znaleźć to jest z jakiegoś 2009,2010 roku może ktoś posiada ten program i może się podzielić albo jakieś wskazówki za każdą pomoc będę wdzięczny
-
-
jedynie dash w elfbocie pewnie dużo syfu naściągałeś na kompa ;D
-
Otóż to istnieje ogólnie to mam takiego speedhacka pod tibie 8.54 i to działa a dasha to używam z magebota więc prosze innych nie wprowadzać w błąd
-
to pokaż mi filmik na którym używasz tego "speedhacka"
-
jeśli byłby speedhack to działałby ten wbudowany w cheat engine, a nie działa
-
-
Halo udowodniłem że takie coś istnieje to pomoże mi wreszcie ktoś ? potrzebuje Tibia Speedhack 8.60
-
Ja takie cuda widzę pierwszy raz na oczy i chyba inni też :P a boce od nie pamiętam kiedy
-
dash nie czeka na odpowiedź serwera, że zakończyłeś ruch, a speedhack zmienia sybkość animacji tak, aby klient nie musiał czekać na jej zakończenie przed kolejnym ruchem
-
potwierdzam bylem swiadkiem u kumpla ok. 10 lat temu - gral na otsie i mial program do zmieniania speeda postaci, z tego co pamietam klient byl pozbawiony jakis zabezpieczen dzieki ktorym gracz mogl ingerowac w ustawienia otsa - konkretnie speed, druga opcja byla by dodawac po 100cc w stakach do plecaka ( tez dzialala )
-
wracając do mojej prośby na początku tematu pomoże mi ktos z "programem" tibia speedhack 8.60? taki program istnieje. Jeśli ktoś jest chętny mi pomóc niech napisze na priv
troche sie nie dziwie ze nikt nie chciał uwierzyć bo to bardziej brazole uzywaja takich programow
mam pewną strone na której owy speedhack jest na 8.20,8.21,8.22,8.30,8.31,8.40,8.41,8.42,8.50,8.52, 8.53,8.54,8.55,8.57,8.60,8.61
tylko że wszystkie linki wygasły
na tym otsie co ja gram te brazole używają speedhacka 8.60
licze na pomoc od rodaków :)
-
@Smok_Galana
Zapewnie był to BicTrainer 7.6