1 załącznik(ów)
MOTOROLA MOTO G G1 XT1032 1 gen 16GB + case gratis
Typ transakcji: sprzedamPrzedmiot: jak w tytuleCena: 380Preferowana forma płatności: przelewAllegro: http://allegro.pl/motorola-moto-g-16...204560332.htmlKontakt: allegro/ priv
Opis:Dziś mam do sprzedania telefon Motorola Moto G.
Słuchawka jest używana. Jej stan oceniam na dobry. Posiada kilka malutkich rysek na wyświetlaczu, które trudno było ująć aparatem, ale jeśli komuś zależy to spróbuję zrobić zdjęcia z bliska. Na telefonie wgrany jest customowy rom SlimLP - jest to odchudzony lolipop 5.0. Na nim telefon chodzi fajniej i sprawniej niż na fabrycznym kitkacie. Jeśli ktoś ma życzenie to mogę zflashować stockowy ROM. Telefon oczywiście bez simlocka, nie brandowany (kupiony w anglii). Wszystko oczywiście sprawne. Sprzedaję tylko słuchawkę. Posiadam oryginalne opakowanie, ale w domu rodzinnym w którym akurat teraz nie przebywam, więc ew. mogę kiedyś dosłać pudełeczko ;-)
Do telefonu dorzucam case firmy Casemate - w momencie kupna dałem za niego 100zł! Perfekcyjnie chroni przed upadkami, zupełnie inna bajka niż tanie etui za 20zł z wysepki.. kto miał ten wie. Case jest oklejony retro-wlepową okleiną co dodaje telefonowi grungeowego wyglądu ;)
Telefon oferowany na aukcji jest wersją 16GB - bardzo rzadko występującą na allegro! brak karty sd w tym foniku powoduje, że jest to jedyna sensowna opcja ;-)
Możliwy odbiór osobisty w Warszawie.
Na życzenie mogę podesłać bardziej szczegółowe fotki. Odpowiem na każde pytanie...ZdjęcieZałącznik 349907