Siema da sie teraz jakos na szybko zdobyc status osoby uczacej sie? @Dawox ;
Wersja do druku
Siema da sie teraz jakos na szybko zdobyc status osoby uczacej sie? @Dawox ;
Chyba na zaocznym LO masz ten status, ale ręki upierdolicz nie dam
Pzdr
ale chodzi mi o to czy jak zloze papiery/zapisze sie to dostane TERAZ ten status czy dopiero od wrzesnia?
dopiero od wrzesnia
LO zaoczne? A Ty już nie jesteś po?
Szkoły policealne - status słuchacza. Jak żyjesz w większym mieście to przejdź się po wszystkich. Może Ciebie przyjmą. Już po rekrutacji więc musisz się postarać/podzwonić. Niektóre uczelnie prywatne robią nabór zimowy - im bardzo zależy na studentach więc jak się zakręcisz i pójdziesz osobiście to coś załatwisz.
tylko na uczelnich prywatnych to sie buli ;/ a ja potrzebuje ten status zeby mi podniesli pensje we robo
Pierdolenie.
Idziesz do jakiejkolwiek niepublicznej policealnej. Od ręki Cię zapisują i nawet legitymację szkolną wystawiają. W Krakowie tego pełno. Potem raz w miesiącu podbijasz tylko podpisać listy obecności i jesteś uczniem, a oni z tego mają hajsy od państwa.
Pozdrawiam.
Np Nova szkoła - wpisz w google.
możesz sobie zrobić jakiś papierek przy okazji nie robiąc nic, tru story, jakaś logistyka czy coś w sumie modne teraz
za darmoszkę znajdziesz no chyba że Białystok
od kiedy zaczyna sie ten rok szkolny w zaczonym LO? i od kiedy tam przymują?
Jak masz mature to idz na jakiś gównokierunek studiów publicznych
ale to szybko wylotka bd po 1 sesji xD
@Aver ;
byłem se wczoraj we zaku i mi powiedzieli ze sttus bd mial dopiero od wrzesnia? w tej nova inaczej jest czy ci sie cos jebło?
W tej Nova jest inaczej.
ok dzieki za info mistrzu
@Aver ;
wlasnie dzwonilem i powiedzieli, ze dopiero we wrzesniu bd status osoby uczacej sie....