-
Lol sie nie wlacza
Siemka!
Dziwna sytuacja
Wczoraj nagle z dupy podczas przegladania neta avast wyjebal mi ze lolclient to wirus. Kliklem od razu ze fałszywy alarm ale od tej pory ni chuja nie idzie odpalic gierki.
Klikam na ikone, wyskakuje to male okienko na pół sekundy i potem nic. Nie ma w procesach ani nic.
Jest jakis sposob zeby to fixnac bez pobierania? Bo moj zabojczy internet 500hb/s bedzie to robil z 5 h...
-
Prawdopodobnie avast wrzucił ci jakiś plik z lola do kwarantanny. Musisz poszukać kwarantanny w tym programie i usunąć stamtąd lola. Pewnie i tak będziesz musiał reinstalować, ale warto spróbować. Nie polecam też darmowych antywirusów, już lepiej nie mieć żadnych.
-
A orientujesz sie gdzie w tym gownie jest kwarantanna? Bo jest tak nieprzejrzysty ze masakra
-
-
Wrzuciłbyś mi jeszcze link do pobrania lola ;D?
-
-
Do zamkniecia
Jak wkoncu znalazlem jebana kwarantanne w tym gowno antywirusie i wywalilem lollauncher to dziala
a avasta juz nie mam
-
w koncu udalo ci sie kliknac prawym na avasta i tam wybrac kwarantanna? xD
-
Ta kwarantanna jest tam tak schowana ze szukalem 30 min z @Drazus ; i ciezko byl odnalesc
-
@Hotarti ;
ktora to kwarantanna? xD
-
Cytuj:
lapassions napisał
@
Hotarti ;
ktora to kwarantanna? xD
Nie pamietam juz xD
-
zeby chociaz pisalo cos o lolu ale kurwa nie, 200 tego gowna musze se przegladac osobno zal