Siemanko. Szukam jakiejś dobrej myszki bezprzewodowej obojętnie jakiej firmy byle byłaby legitna
Do tego również szukam pendrive'a 3.0 32gb lub więcej szybkiego ktory pod wersja 2.0 tez nie bedzie lamił. Kosz na wszystko 100zł. Ktoś coś?
Wersja do druku
Siemanko. Szukam jakiejś dobrej myszki bezprzewodowej obojętnie jakiej firmy byle byłaby legitna
Do tego również szukam pendrive'a 3.0 32gb lub więcej szybkiego ktory pod wersja 2.0 tez nie bedzie lamił. Kosz na wszystko 100zł. Ktoś coś?
Mając taki budżet nie kupisz ani dobrej myszki ani dobrego pendrive, brakuje Ci... jakiejś stówy więcej. No ale mus to mus:
1. 3.0 ma zgodność wsteczną z 2.0 więc czego nie kupisz będzie działać. Aby zmieścić się w budżecie dużego wyboru nie masz, zerknij na Mach Xtreme LX 32 GB. Ma dobre parametry i metalową obudowę.
2. Za pozostałe 40-50 złotych nie poszalejesz, popatrz na produkty a4techa. G3-280A był chyba najtańszą opcją.
Dziękuje Ci serdecznie za odpowiedź. Pendrive kupiłem ten który podałeś i sprawuje się znakomicie jak narazie natomiast do myszki dopłaciłem i kupiłem A4Tech X7-R4