25ek, druid do pomocy jest, pytanie - gdzie najszybciej się wyexpię? Hajs nie gra roli, skille są. Gdzie najszybciej wbije 35 lvl, bo jak już będzie exori to będzie można szaleć jakieś tomby czy cuś, no i co dalej oprócz tombów?
Wersja do druku
25ek, druid do pomocy jest, pytanie - gdzie najszybciej się wyexpię? Hajs nie gra roli, skille są. Gdzie najszybciej wbije 35 lvl, bo jak już będzie exori to będzie można szaleć jakieś tomby czy cuś, no i co dalej oprócz tombów?
helle na yala bić na shared.
Ja tak biłem mskiem z kolegą ekiem.
brał po 1 hellu na 25 lvlu ja msem miałem 35 i orałem z frigo. wyciągaliśmy ładny exp/h.
Tylko musicie resp znać i lurować po 1. jak 2 wylatują to uciekać za obszar anty lur
nie mam nikogo do bicia na shared, w tym problem, jak bym miał shared to bym siedział jakieś tomby albo inne gówna na masówke
pobiłem trochę bog raiderów, w sumie fajny exp, 250-300k/h 25 ekiem :D w sumie to już 35, więc exori - pytanie gdzie się podziać teraz żeby pobić sobie najlepiej masowo, jak pisałem wyżej - mam sio, więc o leczenie się nie martwię, tylko bić
dolacze sie do pytania, tylko troche inaczej je sformułuje, gdzie cisnąć 45ek i 45ed razem expiąc w miare bez waste? generalnie gdzie razem huncić jakie miejscowy najlepsze dawno nie gralem w ta gre :/ pacc on
meriana tomb jest lepsza od spike + robisz 3 taski na raz elo
Co to ten meriana tomb? gdzie on jest? tzn domyślam się, że na merianie, ale gdzie dokładniej? jakiś quest potrzebny poza dostępem na samą wyspę?
Pytanie z ciekawosci: jakie masz skile na tym ek'u?
z roznego rodzaju boostami 103, bez niczego 89 (veggie casserole +10, sword ring +4)
bog raidery yala OP
https://i.imgur.com/PpgkA8m.png
solo czy z ed taki exp?