Elo, szybkie pytanie
Czy serio na takich wieczorach rucha się/jest się ruchanym? Dzień przed ślubem?
Wersja do druku
Elo, szybkie pytanie
Czy serio na takich wieczorach rucha się/jest się ruchanym? Dzień przed ślubem?
jak już to raczej tydzień, chyba z oczywistych powodów mało kto robi je dzień przed ślubem
a tak to nie wiem bo nie chodzę ale ile ludzi tyle przypadków, wiadomo, że ludzie są w stanie zrobić wszystko jak odpowiednio dobrze dadzą w palnik
oczywiscie, bo jak zdradzac to tylko przed slubem
striptiz tylko dla odwaznych ( nie jak w amerykanskich filmach zawsze ) wiec mysle 20% dodaj sklonnosci do sexu "widza" i "atrakcji" wiec mysle ze 2-5% mozliwosc kopulacji wystepuje
w polsce raczej tylko u jakiś sebów i andżeli cos takiego. bo przeciętny wieczór panieński to sobie siedzi kilka typiar w klubie w boxie, piją przez słomke w kształcie hehe penisa i na tym się szaleństwo kończy.
a kawalerskie to juz trochę większe tango ale też raczej bez ruchania
To pytanie to tak na powaznie?:d
Jakby moja kobieta mi cos takiego zrobila na wieczorze panienskim, to do ślubu nigdy by nie doszlo. W ogole nie rozumiem jak mozna uważac inaczej;P
za duzo filmow sie naogladales xD
Tez myślę podobnie, dlatego temat zakładałem będąc niewąsko zdziwionym
cooo, trzymajcie mnie, bo pęknę ze śmiechu po tej profesjonalnej tygrysiej psychoanalizie.
one-night-stand, które skończyłoby się jak zawsze w takich sytuacjach, czyli każdy idzie w swoją stronę i ta informacja niczego by już nie zmieniła, ale zostałem nią uraczony. Spławić? Właśnie na tym to polega, że nie ma kłopotów czy błagań, ale ty musiałeś zabłysnąć złotą myślą. Załóż bloga normalnie o życiu.