siemka powiedzcie mi jak to jest jak jakas gildia wpisala mnie na hunted list (jakas stronke maja) ja zmienie nick to na ich stronce bede sie pokazywal jako online i ile czasu trzeba czekac zeby po starym nicku na t.com mnie nie znalezli
Wersja do druku
siemka powiedzcie mi jak to jest jak jakas gildia wpisala mnie na hunted list (jakas stronke maja) ja zmienie nick to na ich stronce bede sie pokazywal jako online i ile czasu trzeba czekac zeby po starym nicku na t.com mnie nie znalezli
Po starym nicku na tcom znajda cie od razu. Takze inwestuj w transfer a nie zmiane nicku.
przeciez ich hunted lista to notatnik, wiec jak ma sie sama zmienic automatycznie na nick ktory zmieniles/jakikolwiek?
Dokładnie, musisz uciekać ze świata agresorów bo nie dadzą Ci żyć w Tibi :(
Przecież wystarczy, że ktoś wpisze stary nick na tibia.com i wyskakuje automatycznie profil ze zmienionym nickiem
W vipach i wszędzie indziej nick się zmienia od razu, absolutnie w niczym ci to nie pomoże.
Na stronce niby znika po pół roku, ale na fansite'ach typu mrthomsen widać na zawsze
tak tylko chodzi o to ze ja jestem hunted tak jak i polowa servera (uzywaja jakiejs stronki bo kiedys ja widzialem ale potem adres zmienili stronka pokazuje kto jest online z tych huntowanych) wiec mnie nie beda szukac na t.com tylko czy w ich pluginie moze byc opcja ze nick sam sie zmieni na nowy czy bedzie stary.
zalezy od tego jak skrypty wyswietlajace "huncone nicki" sa skonstruowane, nie wierze by skrypty mial aktualizacje z tibia.com/characteres wiec twoj aktualny nick po zmianie nicku powinien byc offline/nieaktywny ale jesli ktos z wrogow ma cie w vipach odrazu zainteresuje sie "nowym nickiem"
Jezeli lista jest zrobiona na Mrsthomas to beda prawdopodobnie widzieli twoj nik dzien pozniej, bo baza jest tam odswiezana codziennie.