-
Transmiter FM
Może ktoś coś polecić za około 50zł?? Znalazłem na necie takie:
- Peiying URZ0387
- Forever TR-300
W Astrze radio wbudowane, a dorobienie AUX to za dużo roboty (i tak o ile by się udało) więc trzeba się ratować czymś innym. Ogólnie to polecacie takie transmitery?
-
Konkretnego Ci nie polecę, bo słabo się znam, ale z doświadczenia powiem, że transmiter za około 15 złotych z allegro mi wytrzymał dłużej niż taki za 60 złotych z media markt. Dźwięk też był jakiś dziwny z tych transmiterów.
Może radio na pendrieve'a lepiej kupić. Takie są w granicach 130 złotych
#edit
Dopiero pokmniłem po chwili z tym wbudowanym radiem xD
-
Mnie taki transmiter wytrzymal 2 tygodnie... Jak masz tam jakies sensowne audio, to zainwestuj jednak w auxa. Bez problemu znajdziesz kogos, kto to sensownie ogarnie i bedzie z glowy, a nie co chwila do sklepu po nowy transmiter, ktory i tak lipnie nadaje...
-
nie mam sensownego audio, a kombinowanie z AUX odpada bo mi się po prostu nie chcę z tym bawić, przerabiać etc etc
-
ja kupiłem transmiter za 45 zł na allegro, działa już od ponad pół roku, nie ma problemów. jedynie nie korzystam z funkcji podpięcia pod telefon, bo jakoś słabo działa.
też do astry, bo nie chciałem ingerować w oryginalne radio, nie ma problemów ze zmianą częstotliwości, na wybojach nic nie przerywa. tylko trzeba patrzeć na wtyczke czy nie jest za wąska, bo kiedyś znajomi przynieśli swój i działał, ale co chwile wypadał bo był luz
-
Jesli masz radio na kasete to lepiej kupic kasetke z kabelkiem
za sprawa zasady dzialania, bedziesz mial duzo lepsza jakosc niz przez ten chujowy transmiter