Witam. Chciałem z kolegami pograć w diablo 2 lecz mam tylko dwa klucze. Potrzebował bym jeszcze jeden. Ma ktoś może cd Key do d2 z dodatkiem którego nie używa? Z góry dzieki
Wersja do druku
Witam. Chciałem z kolegami pograć w diablo 2 lecz mam tylko dwa klucze. Potrzebował bym jeszcze jeden. Ma ktoś może cd Key do d2 z dodatkiem którego nie używa? Z góry dzieki
przeciez klucze d2lod na allegro chodza za grosze
Klucz nie jest dla mnie a kolega nie chcę wydawać pieniędzy na coś co może mu się nie spodobać. Zresztą nie o tym jest ten temat. Kiedyś dałem komuś jeden cd Key i liczę ze może i mnie ktoś poratuje
przecież klucze do d2 są na necie a jedyne ograniczenie to takie że nie może sie powielać w czasie rzeczywistym, więc jaki problem wziąć pierwszy lepszy key z neta, w dodatku że i tak prawie nikt już w to nie gra, więc szanse na wywalenie erroru "this key is already in use by xxx" są minimalne
mój klucz ma z 10 osób ale kasowałem pw i go już nie mam
Otóż nie jest tak pięknie jak ci się wydaje. Trochę tych internetowych kluczy kolega pouzywal i albo zbanowane albo jakieś inne.problemy z logowaniem.
To po prostu nie grajcie na ladderze tylko przez jakieś Tunngle.
Dalej prosze o keya, moze ktos kto nie uzywa ma wolnego. Z neta nie idzie wyciagnac zadnego wolnego/nie zbanowanego