cześć,
jak jesteś kasjerem, czy najlepiej kimś wyżej w banku to wyślij mi pw, mam pytanie bo ostatnio spotykam się ze sporą niekompetencją doradców co lekko irytuje.
Wersja do druku
cześć,
jak jesteś kasjerem, czy najlepiej kimś wyżej w banku to wyślij mi pw, mam pytanie bo ostatnio spotykam się ze sporą niekompetencją doradców co lekko irytuje.
no to zadaj to pytanie. po co pw xD
napisz tutaj
jestem kasjerem w banku pisz tutaj, odpowiem
pozdrawiam aomasz tdamek
Wiesz, ze kazdy z uzytkownikow po przeczytaniu tresci tematu, wie, ze nie chodzi Ci o pytanie dotyczace niekompetentności pracownikow banku?
Już był jeden co to na allegro oszukiwał na grube dolany i na torgu pytał jak się ukryć, teraz kolejny napad na bank planuje
Dzownie po bagiety bo tutaj gorzej od tora jest
tu nie żadne oszukiwanie, tylko wkurwienie z niekompetencji pracowników banków, szczególnie dotyczy BNP BGŻ, odradzam ten bank każdemu, z jednego oddziału odsyłają cię do 2, a z 2 do 3 a i tak gówno z tego wynika bo nikt nic nie wie, patologia większa niż rafonix.
w sumie ostatnio przyszedl do mnie jakis typ, niezly down notabene i zaczal cos pierdolic, to mu powiedzialem zeby poszedl do innego oddzialu naszego banku bnp (potem zadzwonilem do kumpla, zeby go tez odeslal)
na koniec dnia poszedlem z kumplem i rafonem na browar
mam nadzieje ze ten typ juz do nas nie przyjdzie
ps. to nie trolling, tylko fakt autentyczny i moge potwierdzic nazwa kraju w ktorym sie to odbywalo
A na koniec pokazałeś mu swojego bydlaka here?
@Askarnoh ;
dzieki za zainteresowanie ale już ogarnąłem problem, po ok. 6 rozmowach z doradcami, 1 dziewczyną z infolinii, dopiero ogarnęła sprawe jakaś dziewczyna z czatu online, a już traciłem wiare w ten bank.
Pracuje w BZWBK, pytaj, jestem doradca firmowym