Witam laptop jest nowy, podłączony pod łądowarke sprawdzałem temp są ok, nie katuje go wiedźminami itp
a potrafi sie tak po prostu wyłaczyć i tu pojawia sie moje pyt. wtf?
Wersja do druku
Witam laptop jest nowy, podłączony pod łądowarke sprawdzałem temp są ok, nie katuje go wiedźminami itp
a potrafi sie tak po prostu wyłaczyć i tu pojawia sie moje pyt. wtf?
Googlnij Event Viewer, dalej sobie poradzisz.
kernel-power 41
cos tam googlowalem i gosc twierdzi ze to wina windy 8.1 ile w tym prawdy ?
Niby tutaj masz jakas instrukcje jak to naprawic - warto sprobowac.
Czy to wina Win 8.1? Mozliwe. Sam mialem podobny przypadek, jednak problemem byl jakis automatyczny auto-update - ktory zjebal mi sterowniki do k.graficznej - randomowe rebooty to. Pamietam, ze meczylem sie z tym od kurwy czasu i skonczylo sie na reinstallu Win 8.1 (a potem uwazne obserwowanie laptopa po instalacji czegolokwiek).
Też miałem z tym problem, na forum nikt nie potrafił pomóc.Podejrzewam, że sterowniki do karty graficznej był nie takie i ciągle, wywalało blue screeny i własnie ten błąd, z czasem było coraz gorzej (zwiechy systemu).
Sprawdzałem temperatury, skanowałem dyski i nic.Oddałem lapka do serwisu, 70zł gość skasował ale lapek od kilku miesięcy śmiga aż miło. Zaznaczam, że nic nie było z podzespołami, wszystko wina systemu 8.1. @Kredka ;
Ja myślę że to wina sterowników od zasilania. Usuń te co masz i zainstaluj od producena.