Mam sobie Sorca 20 lvl i knajcika 10 lvl.
Jakie są miejscówki i sposoby żeby szybko dobić do setki oba voc? Ofc PACC.
Wersja do druku
Mam sobie Sorca 20 lvl i knajcika 10 lvl.
Jakie są miejscówki i sposoby żeby szybko dobić do setki oba voc? Ofc PACC.
Jak masz pieniążki na waste to ja sorcem zawsze gram tak:
Zwastuj trochę na mlvl, dobij tyle ile chcesz, więcej=lepiej
Do 30 mistrock (od 28 masówka ze stone showerów)
30-50 Spike z gfb
50-100 DL Darashia/Fenrock z SD albo Oramond minosy (oczywiscie na utamie)
Bez sensu troche kase na mlvl wastowac na tym levelu. Lepiej dobij 30 level idz na spike wbic 45 na sd.
100 level na oramond z sd wbijesz w tydzien lub dwa.
jebac oramond duze waste slaby exp walisz 60 lvl i lecisz na workery ja tam z voucherem bez staminy robilem 1,2kk/h czyli bez voucha 600k/h
najlepsza opcja na zrobienie maga to kupic konto z vouchem-500k na mlvl-do 30 cyce mistrock-30/50 meriana tomb-50/60 ancienty-60/100 workery
ja robiac wszystkie taski po koleji czyli nie najszybsza opcja taka jak podalem zrobilem 110 lvl w 7 dni nie spalajac staminy nawet do 35h polecam
Że się tak podłączę: 79ms tutaj i zrobiłem sobie 3 hunty na worker golemach w yalahar ale max robię tam 200k. Czy jest jakaś ukryta miejscówka o której nie wiem? Czy wliczasz też war golemy do tego expa? Ja siedzę w miejscu gdzie ejst ich z 10 łącznie + jakiś tp gdzie trzeba włączyć zębatkę to przenosi do war golemów
nie ma żadnej ukrytej miejscówki, biegasz po wybranych fabrykach i lurujesz workery bijąc z thunderów, vis hurów, ue i pojedyncze możesz dobijać z sd czy mocnych visów, ja najwięcej expa miałem bijąc fabrykę pierwszą po prawej od schodków, potem tą na południe gdzie są wary, następnie tą po prawej od tej pierwszej, którą wspomniałem i kolejną po prawej (chyba dobrze zapamiętałem, ogólnie nie biłem tej najbardziej na zachód, tej z jednym warem gdzieś na środku dzielnicy, tej z jeziorkiem i warami i tej na południe gdzie na dole są chyba fire elementale), spokojnie 600k/h jest do zrobienia bez zielonej bo sam tyle wyciągałem na ~80-100
A gdzie kupic "8 lvl z xx m lvlem" naprzyklad? tak aby juz byla wyskilowana np itd ?
allegro
dodam ze nie oplaca sie kupowac postaci 8 lvl z x mlvem bo na pewno przeplacisz (to chyba oczywiste ze gosc chce zarobic) i nie wiadomo jakim szemranym sposobem wbil ten mlvl
kupujesz czyste konto z voucherem troche kasy i sam w pare godzin wbijasz mlvl na start
co do workerow nie bilem w ogole warów staralem sie latac po 5 fabrykach na gran hurze musisz obczaic sobie wszystkie i wybrac te najodpowiedniejsze dla Ciebie ja latalem po 5 gdzie jest najwiecej workerow i byly w miare blisko siebie robilem kółka i exp wpadal az milo :)
Sorc wbij 50 na lagunie (gargoyle z gfb) i lec na watery. W 2-3 dni masz setke ;)
A jak myslicie - lepiej pvp czy non pvp? Poki co mam jakiegos sorca na Yanarze. Chcialbym bym neutralem i bic sobie na lajcie bez zadnych blizszych kontaktów z innymi ale z drugiej strony denerwowałoby mnie, gdyby na non-pvp jakis random wbijał i miał mnie w dupie/zapuszczał bota.
Pvp ze względu chociażby na boty