Siema, z kolega sie zastanawiamy czy warto zakupic BF4, jak tam Kampania jest, ciekawa?, jak multi, ktos cos? (dodam ze z bf3 bylismy zachwyceni kilku godzinne rozgrywki..)
Wersja do druku
Siema, z kolega sie zastanawiamy czy warto zakupic BF4, jak tam Kampania jest, ciekawa?, jak multi, ktos cos? (dodam ze z bf3 bylismy zachwyceni kilku godzinne rozgrywki..)
Kampania całkiem ok jak dla mnie. Na multi cały czas ludzie grają i to w dużej liczbie także dla samego multi bym nawet brał na Twoim miejscu.
Na PC jak wyszła ta gra i zagrałem kampanię to myślałem że jebnę na skorupę bo była taka niedopracowana.
Co do multi to wiele tu pisać nie trzeba. W ciągu 20 lat grania w gry żadna jeszcze nie dostarczyła mi tak dużo rozrywki jak BF3 i BF4. Po prostu miazga dla kogoś kto nie lubi bezmyślnej napierdzielanki typu COD oraz uwielbia współczesne militaria. Znajdziesz tam naprawdę dużo dobrej zabawy. Polecam !
Gram od premiery, zaczynalem na ps3, teraz ps4, na kampanie nie zwracamy uwagi, multi to setki godzin rozrywki, na prawde warto ogarnac ten tytul. Pozdrawiam
Póki co to lamie jak trzeba dzisiaj rano kupilem, i nie ogarniam zadnej mapy :) póki co ucze sie Mysliwcem znowu latac w BF3 odziwo bylem prawie ze Expert :P jak ktos gra na Xbox One w BF3/Fifa/Forza Horzion 2 to dodawac C0ST3K ! :)