Yo
Tak jak wyżej, co polecicie do 1.5k żeby był dobru i miał baterie wymienna, bo nie oszukujmy się po 2 latach to wydajność i pojemność akumulatorka leci na leb na szyje
Wersja do druku
Yo
Tak jak wyżej, co polecicie do 1.5k żeby był dobru i miał baterie wymienna, bo nie oszukujmy się po 2 latach to wydajność i pojemność akumulatorka leci na leb na szyje
Po 2 latach to sie telefon wymienia. iphone 5s + powerbank (jakby Ci czasami mocy braklo).
Ten Pan co prowokuje xDDDDDD
Miałeś kiedyś w ogóle iphona że się na temat ramu jego wypowiadasz ?? Może podilujesz też z tym że nadal inno 12mpixeli ma aparat ? ;>
Pierw coś wypróbuj później się wypowiadaj na temat cebulo
Co do tematu to nie wiem czy jakieś porządne smarfony mają wymienną baterię, dawno się z takimi już nie spotkałem.
No nie, zalezy jak intensywnie uzywasz mobile. Przyklad: droga do pracy / z pracy (40 min lacznie) muza, pare (nascie) smsow, pare calli + mobile data on w iphone 5s - bateria trzyma mi 1.5 - 2 dni.
Mam powerbank (jakies gowno, na stacji CPN rozdawali w torbie, w razie W).
lol, serio bateria w iphonie trzyma Ci 1.5 dnia przy takim użytkowaniu?
bez ładowania tym powerbankiem w miedzyczasie ofc?
ja słucham youtuba z transferu danych przez 1.5h dziennie, kilka telefonów smsy jakieś aplikacje czasem google maps i ostatnio uwaga uwaga, wytrzymał mi 7godzin, myślałem że jebne
Tak. Mam powylaczane jakies gowniane powiadomienia (np. z fb, etc.) - mobile data mam caly czas on. 1.5-2 dni w sensie: laduje przez noc, caly dzien + noc + dzien uzywam, i znowu laduje. Szczerze mowiac to powerbankiem nie ladowowalem jeszcze nigdy, pracuje przy PC i dokupilem sobie kabelek - wiec jak cos, to podlaczam w pracy (kilka razy sie zdarzylo, ale to bylo 2dni +).
I ofc, muza na sluchawkach (sciagnieta na phone, z AM).
@up
Tracisz baterie na neta i yt (mozesz to miec przeciez sciagniete) ;) No ale jak kto woli.
@down
Same here. Wlasnie mam ten "drugi" dzien, i jakies 35% baterii. Wiec ladowac bede wieczorem przy powiedzmy 25-30%.
Potwierdzam szulakowicza, tamten post to był troll :D U mnie wygląda to tak że ładuje co 2 dni, ale zawsze po tych dwóch dniach użytkowania mam 30-40%. Z tym że nie słucham muzyki, tylko fb + mail + insta.
LG G4 w tej cenie kupisz już, posiada wymienną baterię i polecam telefon ogólnie.