Gdzie takim msem z 60 mlvl jakoś fajnie expic bez masakrycznego waste?
Cs'y, gs'y te nowe zajęte non stop praktycznie, ancienty ten nowy resp też. Na Oramond waste straszny. Jakieś fajne pomysły bez teamu?
Wersja do druku
Gdzie takim msem z 60 mlvl jakoś fajnie expic bez masakrycznego waste?
Cs'y, gs'y te nowe zajęte non stop praktycznie, ancienty ten nowy resp też. Na Oramond waste straszny. Jakieś fajne pomysły bez teamu?
Necro + hero na yalahar?
ice spidery + golemy imho najlepsza opcja
jak możesz mieć waste na oramond? chyba, że expisz tam sam to to nawet nie wchodzi w grę. W party myślę, że wyjdziesz najlepiej
Water elementale/werewolfy
Oramond e ring + SD + wave to totalny waste, bez e ringa co chwilę deep red. Watery słabo z expem i zwykle ktoś boci. Warewolfy nie sprawdzałem, opiszę ktoś jak tam z expem i jak bić?
nie ma sensu, tym bardziej, że to magik, kup 1kk za 10zł czy ile to tam teraz chodzi i masz co najmniej 2-3tygodnie wybornej gry, chyba, że jesteś jakimś rpgfanem ale to chyba nie ta gra
crystal spidery na ice witch temple dawno zapomniane pewnie wolne
Chyba żartujesz?
Te 1kk to starczy mu do tego 90lvl, 95 max przy tym zbierając loota coby nie wyszedł na sam dół minus. Chyba nie wiesz jak magiczna postać wpierdala kasiore :D
Chociażby dlatego na tym powiedzmy 120lvl najlepiej mieć już ms/ed dostęp na gluty coby na plus wychodzić żeby móc potem waścić :P
Wiem bo przeglądam temat.
Tylko, że jest taka różnica że 99,9% Twoich zdjęć w temacie to są gluty na oramond na których akurat się zarabia.
Idź sobie na th na przykład na katakumby/rosha/prison/Hero to jak uda Ci się wyjść na plus to będzie dobrze, a nie każdy ma ochotę siedzieć tylko na glutach
pod koniec zeszłego roku wbiłem 160msa w jakiś miesiąc czy tam dwa i moim zdaniem trochę przesadzasz, chyba, że mówisz o totalnej wyjebce na loota no to rzeczywiście, ale to 1kk starczy mu na długo biorąc pod uwagę, że będzie miał lekkie waste a nie całkowite, przy lekkim waste można spokojnie mieć szybki exp, co do hero to ja tam wbiłem z 20-30lvi w teamie ja, ed i ek i zawsze było lekkie waste lub zero, przecież tam z co piątego moba leci crown item czy coś
Akurat Hero miałem na myśli solo bo na tym 150+ nie opłaca się tam th a sam nie wyjdziesz na plus, musiałbyś mieć w chuj farta :D
Fakt ja nogę widzieć to trochę inaczej bo jednak dochodzi siochanie z ed gdzie poty idą jak pojebane na th :D
poza tym są jeszcze choseny gdzie waste jest niemożliwe, ja tam profitowałem za każdym razem bijąc nawet z sd (tyle, że dosyć dobry medżik), czy nawet parne pola albo goroma ss, sporo miejscówek gdzie wyjść nawet na 0 przy dosyć dobrym expie jest bardzo łatwo
Choseny i lizardy nie siedziałem więc się nie wypowiem.
Co do samej goromy to nie wiem jak Ty tam na plus mogłeś wychodzić. Chyba mając ogromnego farta bo na gmp + SD goroma/banuta cholernie ciężko wyjść na plus :D
Bije również Hero cave i lizard city gdzie też mam profit