Czy w polsce jest dużo ludzi chętnych na przejście na competetive lola ? Znaczy są zasoby z których można stworzyć drużynę ? Czy średnio to wygląda ?
Wersja do druku
Czy w polsce jest dużo ludzi chętnych na przejście na competetive lola ? Znaczy są zasoby z których można stworzyć drużynę ? Czy średnio to wygląda ?
jesli chcesz stworzyc druzynke na miare wygrywania go4 lolow eune, lub pobic sie z ihg to tak
cos wyzej to xDDDDD
Powiem szczerze, że jestem w tym momencie pozyskać sponsora, wielką polską korporację, która mogłaby zasponsorować coś takiego, w ramach reklamy swojego nowego zestawu mebli. I się po prostu zastanawiam czy warto się za to brać.
Masz w polsce go4lolki i europejskie go4lole tam rozglądaj się za ludźmi.
Jakieś gówno turniejki to kiedyś była void league(chyba nie polska), esportscup teraz nie wiem jak z tym jest.
Myślę, że z polskich zawodników nie da rady na ten moment stworzyć jakiegoś dobrego teamu. Zawodnicy polscy z high elo mają już jakieś swoje teamy (illuminar etc.) i moim zdaniem mają za słabą mentalność, coś idzie nie tak przegrywają i nie potrafią dalej grać ze sobą żeby odnieść jakiś sukces tylko się rozpadają. Nie mają dużego parcia na sukces tylko spinają się mimo że skillowo grają bardzo dobrze mentalnie musiałby ktoś ich mocno trzymać za mordę żeby dobrze grali a raczej jest to niemożliwe :P
Turnieje na ten moment z tych bardziej znanych:
Fantasy expo challenge
Mistrzostwa Polski ESL
Nvidia Cup
P.S Jakbyś chciał mógłbym Ci ogółem pomóc czy to w zbieraniu ekipy, czy to turnieju :) jak coś to PW
jest duzo graczy np nervarien, disstream, arquel jakis netrodal, na torgu tez sa bardzo dobrzy gracze np @Sebiq ; @PpK ; @kisizlodziej ; @matizioom ; @Mariosso ; @pepeszka ; @Filia the Dragon ;
XDDD streamerzy =/= pro gracze, oni to co najwyzej moga pograc w go4lolki, jedynie arquel cos na pro scenie osiagnal ale on ma ciezki charakter do gry competetive (pajacerskie picki, slaby champion pool.
Turnieje w pl sa, nawet duzy hajs jest tylko trzeba sie dostac (najczesciej zapraszane sa zespoly z topki jak illuminar lub jakies teamki ze znamymi ludzmi typu niq, czaru itd). Teraz masz cos od FEC-a z finalem na esportnow czy jakos tak, pula 32k pln
jak dasz dolar taki zebym mogl rzucic kurestwem o podloge to pare miesiecy i staje sie najlepszym marksmanem na planecie
tak srednio bym powiedzial