coś ciekawego na wiosnę, lato?
Wersja do druku
coś ciekawego na wiosnę, lato?
ck free blue ma taki lekki przyjemny zapach, propsuję w chuj, raz dostałem w prezencie, ale jestem cebulą i mnie nie stać na kolejnego
jak lubisz słodkie to hugo boss orange bodajże, taki w srebrnej kulce z pomarańczowymi elementami
poza tym mexx ma fajne perfumy, np black albo ice touch
pozdrawiam
a najlepiej przejdź się do drogerii, potestuj a potem zamów w necie to co ci się podoba bo taniej
azzaro chrome
tylko to woda toaletowa chyba jest
>kup se azaro hroma bo zajebisty
>myśl, że to nie pospolity zapach
>co druga osoba się tym psika
Ehhhh
Ale fakt, jest mega
Paco rabbane INVICTUS lekki i trwały zapach
byłem w douglas obczaić perfumki . azzaro chrome jest ok, ale jakoś mega nie przypadł do gustu, za to invictus i dolce gabbana light blue 9/10. cena 360zł za 100ml, ale mam do wykorzystania bon na 100zł także wyjdzie całkiem fajnie
co powiecie o dior sauvage? fajna opcja?
Tak, dior najlepszy z wyzej wymienionego gowna. Poza tym pasha cartiera noir, versace medusa pour homme, tanio cerutti image, wszystkie odmiany siwych channelek
Ja jakiś czas temu dostałem ck euphoria od dziewczyny props motzno
Wczoraj byłem w sephorze rozejrzeć się za jakimiś perfumami na nowy sezon. Sprawdziłem polecane tutaj Paco Rabanne Invictus oraz Yves Saint Laurent
L'Homme Libre. Muszę przyznać, że oba zapachy są bardzo podobne do siebie, pr invictus jest trochę delikatniejszy. Próbki naniosłem na oba nadgarstki wczoraj około 18. Do położenia się spać oba zapachy były wyczuwalne z podobną, zadowalającą intensywnością. Jednak dziś rano po paco rabanne nie było śladu, natomiast l'homme libre nadal był delikatnie wyczuwalny. Zamówiłem l'homma libre, na stronie internetowej sephory jest promocja 40 ml za 150 zł. Oczywiście są to wody toaletowe. Z wód perfumowanych mam just cavalli gold, dość długo się utrzymują, ale zapach jednak nie trafił w moje gusta.
ck one shock jest w porządku, ale na 30-stopniowe upały się nie nada
ale tak do 20 stopni można go stosować