http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...li,629315.html (Daje link do TVN bo jest najbardziej aktualny).
Co na ten temat sądzicie? Terroryści ostatnio nie próżnują.
Wersja do druku
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...li,629315.html (Daje link do TVN bo jest najbardziej aktualny).
Co na ten temat sądzicie? Terroryści ostatnio nie próżnują.
Sądzę że lewactwo to zagłada Europy. A uchodźcy właśnie nas ubogacili kulturowo.
Wiecej tolerancji. Mieszkam w Gdyni. Ostatnio byla jakas afera bo banda jakis cwokow probowala przekupic w jakims sklepie z bronia goscia, zeby sprzedal im bron nielegalnie. Po czym zlapano tych lebkow w centrum handlowym. Masakra. Strach sie gdzies ruszac. No ale mowiac szczerze jestesmy chyba jedynym krajem w Europie gdzie od 2001 nie byla zadnego zamachu.
Przykro.
Nikt na tym nie zyskuje.
Cierpia przypadkowi ludzi, nomrlani muzulmanie beda postrzegani przez swoja przynaleznosc etniczna, euroepjczycy beda balansowac miedzy strachem i nienawiscia.
Niestety nie ma tutaj prostego rozwiazania.
Załącznik 347958
XDD
jak dobrze, ze zyjemy w takim zacofanym kraju :D ciekawe ile jeszcze trzeba takich zamachow aby zaczeli cos z tym robic
Wszystkich bez wyjątku. Nie każdy muzułmanin to terrorysta ale każdy terrorysta to muzułmanin. W ogóle to co lewacy robią z europą to kpina, muzułmanie mają wieksze prawa od rodowitych europejczyków. To co w londynie się np dzieje, żeby w swoim kraju trzeba było organizować jakieś patrole chrześcijańskie w obstawie policji?
no pewnie, generalnie wszelkie wojny, łamania praw człowieka to jest problem wewnętrzny państwa najechanego albo w którym łamią te prawa a reszta świata nie powinna reagować bo wcale nie jesteśmy z nimi związani. W ogóle to ja nie wiem po co istnieję wolne granice, postawić mury, zamknąć się w środku i żyć i żreć
zastanawia mnie, czy premier Beata Szydło dalej będzie nam wmawiać że MUSIMY przyjąć tych muzłumanów, czy może jednak ZMĄDRZEJE.
@Sloughon ;
co jak co, ale problem syryjski jest problemem: USA, Rosji, Izreala, ew Francji ale na pewno nie całej europy.
Ale zdajesz sobie sprawe, ze liczbe muzulmanow w Europie ocenia sie na 20-30 mln?
Ciekawa logika. Jesli w mojej grupie etnicznej jest 0.001% szalencow, to ze wzgledu na wspolne korzenie (bo rozumiem, ze biali muzulmanie sa ok?) ukaracie mnie i 99.99% innych. No super.