-
MS 200 level solo?
Czy dam radę grając solo 5-8 godzin dziennie przez 30 dni wbić 200 level MSem mając 130 poziom doświadczenia. W gre wchodzą duże ilości KK na pg i 24 dni vouchera. Jakie expowiska polecacie? Ja myślałem o:
130-150 Frost Dragony z sd
150-180 banuta
180-200 hff
Może polecicie mi jakieś inne miejsca w razie gdyby te byly zajęte. Lizardy nie wchodzą w rachubę bo dużo botów tam biega. To samo dotyczy souleaterow i chosenow.
-
Moze jeszcze spróbuj DL'e poi jesli nie beda zajete? Do tego grimy.
-
Potrzebujesz 94mln expa. Masz do dyspozycji 24dni vouchera i 5 godzin dziennie co daje 120 godzin gry więc musisz robić blisko 800k/h więc 400k/h z voucherem. Myślę, że spokojnie dasz radę gdziekolwiek byś nie expił tym bardziej, że założyłem dolną granicę ilości czasu poświęcanego na grę. Jak wszystko będzie zajęte to zawsze zostaje nienajgorszy exp na oramond. Jak ogarniasz dobrze grę to od 150 możesz próbować west ora. Dla odmiany zostają jeszcze asury jak znajdziesz party.
-
Na grimy jakie taktyki żeby je szybko ubijać? Na west ora jakie eq ze sobą zabrać? Z reguły sam uważam że na mniejszym levelu bardziej warto zainwestować w eq na movement speed przy lurowaniu dużej ilości mobków. Czy lepiej biegać tam z jakimś setem?
-
West oramond koniecznie cały gill set i tarcza, poogarniaj casty.
-
Jak chcesz to sobie poczytaj:
http://tibiopedia.pl/forum/t/15159,K...from-Celesta,1
Mój stary temat, początek właśnie ok. 130 lvla.
Generalnie wszędzie tutaj:
-choseny
-soule
-parne pola
-lizard city
-west oramond
-minosy oramond (sd/obszarówka)
-hydry oramond
-glooth bandity
-inq hff+spectre
Wyciągniesz na samej prem stamce minimum 700-800k/h.
Ostatniego nie polecam, bo za szybko poty schodzą na tym lvlu (w stosunku do ilości jaką możesz zabrać).