Siema, mam abo w t-mobile a mam tylko 500mb neta (wiem, masakra). Szukam jakiegoś startera pre-paid żebym sobie doładował pare zł i miał sporo tego neta, co opłaca się teraz kupić?
Wersja do druku
Siema, mam abo w t-mobile a mam tylko 500mb neta (wiem, masakra). Szukam jakiegoś startera pre-paid żebym sobie doładował pare zł i miał sporo tego neta, co opłaca się teraz kupić?
Jeśli tylko internet to zdecydowanie Areo2. Najlepsze rozwiązanie do tabletu, laptopa lub smartphona z dualsim.
30 zł za 30GB to chyba żaden operator nie daje :D
https://sklep.aero2.pl/#/
Tyle aż mi nie potrzebne i tego nigdzie nie kupie w moim małym mieście, a to potrzebne mi na dziś.
ja to jeszcze z miesiąc/dwa temu brałem doładowanie za 10 zł do play i odpowiednim kodem na internet za 9 czy 10 zł dostawałem 10gb Internetu. Natomiast ostatnio dziewczynie już coś nie działa. Chodzi dokładnie o pakiet red bull mobile. Na stronie play powinieneś znaleźć info (w sklepie np. żabce do kupienia starter w zestawie z redbullem czy cuś).
Orange free - 30 zł
Nielimitowane rozmowy/sms na miesiac
6 gb internetu
Rok waznosci konta, wiec nie musisz co miesiac doladowywac jak zostal ci jeszcze internet
@twardy ;
zauwazylem na dw cosik takiego o t-mobile moze ci sie przyda?
Powiem tak w orange masz 2gb za 12zł, a za 15 zł masz 2gb+nielimitowane sms do orange.
Pakiet w Virgin Mobile 29zl i masz ponad 5gb internetu (5,2gb chyba) i nielimitowane sms i rozmowy także musiałbyś dużo filmików oglądać korzystając z internetu żeby Ci nie starczyło na cały miesiąc.
Hmm, dobrze t-mobile z tym wyskoczyło, ale to na krótkotrwałą metę. Mi głównie chodzi o neta, żadne rozmowy itd. Jak wypali ten t-mobile, to wezme na msc to, a jak poźniej się skończy, to pomyślę nad virgin. Dzięki chłopy za pomoc.
W Play masz spoko promocje teraz, internet elastyczny, umowa na czas nieokreslony, za kazde rozpoczete 10 GB placisz właśnie 10 zł, jak nie korzystasz w danym miesiącu to jest 0 zł
Ja już jeden abonament mam, więc nie interesuje mnie drugi. Potrzebuje pre-paid.