-
wycena konta 370 ed
witam
mam konto z postaciami na antice 370 ed (97 mlvl), 150 ek, 124 rp, 119 ms
chrona 78 ek, ponadto jakies tam nob chary na innych swiatach
wszystko wyskilowane do oporu (ponad rok treningu offline) np. najty maja po 105 skila
ile za takie cos moge wziac kasy? puste konto dajmy na to
aa i konto jest moje, grane 100% manualnie
na koncie 14 dni vouchera
-
-
Znajomy sprzedaje podobne konto, też Antica: main character 370 ed, 100+ rp, 80 ek, 90 ms i jakieś postacie na morcie ~70lvl 25 dni vouchera za 1900zł.
Dużo outfitów i mountów na mainie, dostęp praktycznie wszędzie i ktoś tam do niego pisał, więc zainteresowanie jest
-
konta CI nie wycenie ale, ja bym próbował sellac na stronach z botami, windbot ibot czy co tam teraz hula, obcokrajowcy nie są takimi cebulakami i kilka stów więcej luzem wyciagniesz
-
to prawda, na allegro nie ma sie co porywac imo, za duzo negocjacji, niepowaznych ofert a i proby oszustwa to norma
lecisz na botterskie fora ( xenobot, windbot ) i tam dajesz temat, cena naturalnie w eur albo usd
co do ceny ( nie polecam brac mojej odpowiedzi na powaznie XD ) wydaje mi sie ze kolo 2k
-
takie konto teraz w okolicach 2k (w innej walucie troche wiecej)
-
Te poboczne postacie moim zdaniem sie nie licza tzn kupujacy pewnie nie bedzie na to patrzyl. Ostatnio kumpel kupil co prawda 350 edka pustego z jakims voucherem 7 dni, tez jakies sd chary, 150 night za 900 zl. Mysle ze jakies 1100 - 1200 zl Twoje konto