elo,
zna ktoś dobrego ortodonte w krakowie?
dobrego znaczy miałeś krzywe lub w miare krzywe zęby, po 1/2 latach masz proste?
Wersja do druku
elo,
zna ktoś dobrego ortodonte w krakowie?
dobrego znaczy miałeś krzywe lub w miare krzywe zęby, po 1/2 latach masz proste?
Ja tak tylko powiem, ze zanim sie zdeCdujesz na leczenie u kogoś to wybierz sie na konsultacje do przynajmniej trzech różnych. Nie wiem jak tam w krakowie ale u mnie konsultacje to 0-100zł czyli i tak cały chuj przy łącznej kwocie ktora tam zostawisz a warto
dokładnie tak jak Panowie up: ja w koncu trafilem do babeczki w busko zdroju, która gdy zobaczyla zdjecie moich zębów to zlecila wyrwanie trzech. Zamiast mordęgi z aparatem na zęby i placeniem za niego 2500~ + 100zł co miesiac za wizyty kontrolne, to zapłacilem z 400 za wyrwanie tych trzech zębów (szczeke mialem za małą, zreszta tak jak chyba wiekszosc powodow dla ktorego zęby są krzywe) i u góry mam idealnie proste zęby.. no z tymże jednego wyrwalismy tez na dole i tam nie do końca się rozstawiły te zęby i mam szczeline w miejscu czwórki a jedynki dalej leciutko krzywe (ale nie tak jak były kiedyś :D). Chociaz tam na dole mysle, ze wystarczy aparat zakladany na noc i by się rozstawiły dalej, ale juz nie mam czasu znowu tam pojsc poki co;pp